Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Românul-şef de grădiniţă în Norvegia, despre intimidarea la care a fost supus după lupta cu Barnevernet: „E un coşmar”

Publicat:

Cazul familiei Bodnariu, ramasa fara cei cinci copii luati de din Norvegia – Barnevernet, a declansat un val de proteste fara precedent, zeci de mii de romani din toata lumea iesind in strada pentru a manifesta impotriva Barnevernet si pentru a sustine familia Bodnariu. „Barnevernet a facut si lucruri bune de-a lungul timpului, protejand copiii maltratati in propriile familii, salvandu-i in acest fel, dar a facut, in acelasi timp, si greseli”, spunea la inceputul acestui an , un roman, director a doua gradinite din Oslo.

Dupa reactiile sale publice,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Saptamana de lucru de șase zile sau patru zile in Romania? Verdictul unui economist celebru: 'Aș lua exemplul Germaniei'

21:05, 28.06.2024 - Grecia se indreapta catre o saptamana de lucru de șase zile pentru a combate lipsa lucratorilor și munca la negru, in timp ce alte țari experimenteaza mai puține zile de lucru. Ideea introducerii saptamanii de lucru de șase zile in Romania a provocat dezbateri aprinse.  Sebastian Buhai, cercetator in…

Generația de suflet are viitor: Andrei Rațiu și-a sarutat bebelușul in fața zecilor de mii de fani. „O fotografie cat 1.000 de cuvinte”

09:05, 27.06.2024 - Bucurie fara margini, miercuri, pe stadionul din Frankfurt, acolo unde Romania a incheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu Slovacia și s-a calificat, de pe primul loc in grupa, in optimile Campionatului European de Fotbal. Andrei Rațiu și-a sarutat bebelușul in fața zecilor de mii de fani.

Rusia a interzis 81 de publicații media europene, printre care trei din Romania. SUA: se teme ca populația va auzi „adevarul”

08:55, 26.06.2024 - Rusia a blocat accesul pe teritoriul sau pentru 81 de publicații media europene, printre care trei sunt din Romania. SUA spun ca Rusia a facut acest lucru de teama ca populatia sa va auzi „adevarul".

EXCLUSIV. David Petraeus, fost director CIA: „Romania e pregatita militar in cazul unui potențial atac al Rusiei”

16:31, 29.05.2024 - Fost director CIA și comandant al Forțelor Armate ale SUA in Afganistan, generalul David Petraeus a vorbit, intr-un interviu exclusiv pentru ”Adevarul”, despre importanța Romaniei in regiune și despre posibilitațile ca Vladimir Putin sa fie inlaturat de la putere.

Acces Direct. Vasile, romanul ținut sclav intr-o padure de catre patronul lui, a ajuns acasa. Declarații șocante despre perioada in care a lucrat in Italia

19:26, 27.05.2024 - Vasile spune ca a trait un coșmar in Italia, asta dupa ce a fost ținut sclav intr-o padure. Barbatul a ajuns in Romania și a putut sa iși revada familia dupa patru ani in care a tot sperat ca se va reintalni cu cei dragi.

Cum explica judecatorii din Malta decizia in cazul Prințului Paul: ”Ar putea fi discriminat, avand in vedere legatura sa cu istoria monarhica a Romaniei”

12:46, 21.05.2024 - Un tribunal din Malta a respins luni 20 mai 2024, cererea Romaniei pentru extradarea prințului Paul al Romaniei. ”Adevarul” a obținut decizia autoritaților malteze și va prezinta motivele respingerii cererii de extradare a prințului fugar in Romania.

Țiriac are cel mai puternic Mercedes ”de oraș” facut vreodata /FOTO! A platit 2,8 milioane de euro in avans pentru mașina cu motor F1

12:40, 20.04.2024 - Mercedes AMG One, cel mai puternic și tehnologizat supercar facut vreodata pentru oraș, cu motor adaptat de la Formula 1, fost livrat in Romania. Sunt doritori nerabdatori in lume care platesc 5 milioane sa conduca așa raritate. Ravnita bijuterie auto de catre mulți miliardari ai lumii a costat 2,8…

A inceput prohibitia in Romania. Pana cand este interzis pescuitul și la ce specii?

08:50, 10.04.2024 - A inceput prohibitia in Romania. Pana cand este interzis pescuitul și la ce specii? Marti a inceput prohibitia generala a pescuitului in Romania in toate apele naturale, conform ordinului Ministerului Agriculturii si Ministerul Mediului. Activitatea comerciala si recreativa urmand va fi reluata in bazinele…


Ce parere ai despre aceasta stire?