Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Românul care luptă în Legiunea Străină a Ucrainei, împotriva Rusiei: „Dacă Ucraina cade, următoarea țintă am putea fi noi”

Publicat:

Un roman in varsta de 37 de ani din Alba lupta de aproape doua luni alaturi de armata ucraineana in razboiul declanșat dupa invazia Rusiei. Tony s-a alaturat din Ucraina.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liderii G7 acuza China ca „a permis” razboiul Rusiei impotriva Ucrainei și a sprijinit „mașina de razboi” a Moscovei

13:46, 15.06.2024 - Sprijinul Chinei acordat Rusiei „permite” razboiul din Ucraina, au avertizat vineri liderii celor mai avansate economii ale lumii. Aceștia au amenintat cu noi sanctiuni impotriva celor care sustin material „mașina de razboi” a Moscovei, transmite CNN, potrivit News.ro. 

Folosirea armelor occidentale pe teritoriul Rusiei, doar o chestiune de timp. „Ucraina nu poate lupta impotriva Rusiei cu o mana legata la spate”

17:00, 01.06.2024 - Dupa ce doi oficiali americani au declarat ca administrația Biden e pregatita sa permita Ucrainei sa foloseasca armament american pe teritoriul Rusiei, dar numai pentru apararea regiunii nordice Harkov, presedintele Zelensky spune ca acest lucru este doar o chestiune de timp.

Cum iși justifica Parisul decizia de a permite Kievului sa foloseasca arme franceze impotriva unor ținte din Rusia: Moscova a creat „acest risc”

13:01, 31.05.2024 - „Ucraina are dreptul sa riposteze”, in numele „legitimei aparari”, impotriva unor ținte militare din Rusia, inclusiv cu arme occidentale, spune ministrul francez al apararii, Sebastien Lecornu.Intr-un interviu acordat pentru France Info, Lecornu a precizat ca, de la inceputul invaziei la scara larga…

Ungaria anunța o „lupta lunga” impotriva NATO. Ce motive invoca

21:25, 10.05.2024 - Ungaria a anunțat vineri, prin vocea ministrului sau de externe Peter Szijjarto, o „lupta lunga” impotriva planurilor NATO de a spori ajutorul pentru Ucraina in fața invaziei ruse.Potrivit lui Peter Szijjarto, citat de MTI, preluata de Agerpres, Ungaria nu va participa la planurile NATO de a-și spori…

Rareș Bogdan: Suntem partidul care am depus liste in peste 95% din localitațile din Romania. Batalia mare se va da in septembrie

19:05, 10.05.2024 - Redam principalele subiecte abordate de Rareș Bogdan in cadrul discursului sau:„Suntem cei care asigura pe de o parte experiența, George este cu cea mai mare experiențaEu sunt cel mai tanar, iubesc Bucovina, iubesc și cantecul și jocul! Atunci cand merg la Roma, la Londra, la Paris și cand intalnesc…

Estonia declara ca Biserica Ortodoxa Rusa sponsorizeaza agresiunea militara a Rusiei impotriva Ucrainei

14:46, 08.05.2024 -  Parlamentul Estoniei a votat luni o rezolutie prin care a declarat Biserica Ortodoxa Rusa „institutie care sponsorizeaza agresiunea militara a Federatiei Ruse” impotriva Ucrainei, informeaza Kyiv Independent, citat marti de Radio Chisinau.

Avertismentul lansat din SUA care pune Europa pe jar: Moldova devine urmatoarea ținta a Rusiei

15:25, 27.04.2024 - Dupa cateva luni de tergiversari, Congresul SUA a aprobat marți ajutorul destinat luptei Ucrainei impotriva agresiunii militare rusești. Dar scopurile expansioniste ale lui Vladimir Putin nu se opresc in aceasta țara.

Probabilitatea scazuta a pentru o ofensiva terestra de succes a Rusiei impotriva Harkivului

07:05, 23.04.2024 - Kremlinul desfașoara o operațiune aeriana și informaționala concertata pentru a distruge orașul Harkiv, a-i pe convinge ucrainenii sa fuga și sa stramute in interior milioane de ucraineni inaintea unei posibile viitoare operațiuni ofensive rusești impotriva orașului sau in alta parte a Ucrainei.


Ce parere ai despre aceasta stire?