Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ROMANIȚA IOVAN se pregătește de PARASTAS! Declarații ÎNDUIOȘĂTOARE la un an de la MOARTEA FOSTULUI SOȚ!

Publicat:

Sambata, 17 ianuarie, la un an de la moartea pilotului , fosta sotie a acestuia, , organizeaza parastasul in comuna Horea, , asa cum a facut si pana acum.

Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru www.ziarulring.ro, creatoarea de moda a facut declarații induioșatoare despre cel care i-a fost partener de viața.

”Parastasul il fac sambata, pe 17. Mergem in Apuseni. Acolo si numai acolo vom merge de fiecare data cand vom face parastas. Este hotararea noastra, a prietenilor si apropiatilor lui, pentru ca acolo s-a intamplat, acolo a fost…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanca stabilita in Italia, gasita fara viața in propria casa. Femeia a murit in condiții suspecte. Ce ipoteze au polițiștii

16:45, 10.06.2024 - Tragedie ingrozitoare in Italia! O romanca stabilita acolo de mai mulți ani a fost gasita fara viața in propria casa. Moartea ei a starnit mai multe ipoteze și polițiștii suspecteaza ca ar putea fi și o persoana implicata in ceea ce privește tragedia. Iata ce se știe pana in acest moment.

Ce spune Roxana, soția lui Radu Mazare, despre eliberarea fostului primar. Primele declarații: „Sa avem o viața liniștita”

17:31, 27.05.2024 - Zi importanta pentru Radu Mazare! Fostul primar al Constanței a fost eliberat dupa cinci ani de arest. Soția sa, Roxana Mazare a oferit mai multe detalii despre perioada dificila prin care a trecut singura!

A murit Dana Rotariu, sotia fostului international Iosif Rotariu. S-a stins din viața la varsta de 60 de ani: "Viața este cruda..." / FOTO

15:35, 26.05.2024 - In aceasta dimineața, Dana Rotariu, sotia fostului international Iosif Rotariu, s-a stins din viața la varsta de 60 de ani. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut de reprezentanții clubului Poli Timisoara.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Doliu in lumea fotbalului. Un jucator important s-a stins din viata

17:30, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo Un important jucator al legendarei echipe a murit Vestea a fost data de echipa Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s a stins din viata la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor, potrivit stiripesurse.ro.Iata…

Doliu la Dinamo: Un legendar jucator a murit, dupa zeci de zile in care a stat in spital

16:55, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo! Un important jucator al legendarei echipe a muri! Vestea a fost data de echipa! Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s-a stins din viața la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost ținut in viața cu ajutorul aparatelor.


Ce parere ai despre aceasta stire?