Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Românii vor putea să semneze digital actele oficiale. Deputatul Sorin Moldovan: „Sunt mândru să fac parte din acest moment istoric”

Publicat:
Românii vor putea să semneze digital actele oficiale. Deputatul Sorin Moldovan: „Sunt mândru să fac parte din acest moment istoric”

a adoptat proiectul de lege privind utilizarea semnaturii electronice, a marcii temporale si prestarea serviciilor de incredere bazate pe acestea. S-au inregistrat 265 voturi pentru, niciunul contra si 4 abtineri. 

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol si foto: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gheorghe Falca: Un moment istoric pentru Moldova și Ucraina! Au inceput negocierile privind aderarea

07:00, 26.06.2024 - „Oficial au inceput primele runde de negocieri interguvernamentale privind aderarea Republicii Moldova și Ucrainei la Uniunea Europeana. Personal am vazut progresele facute de Republica Moldova, fiind parte din misiunea oficiala care a vizitat țara vecina. Republica Moldova este pe un drum pro-european…

VIDEO Moment istoric: acord de asistența militara reciproca in 'caz de agresiune' semnat intre Rusia și Coreea de Nord

19:35, 19.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a semnat miercuri cu dictatorul nord-coreean un acord al unui parteneriat strategic - al carui continut nu a fost dezvaluit -, insa potrivit liderului de la Kremlin acesta prevede o asistenta reciproca in cazul unei ”agresiuni”, relateaza AFP, arata News.ro.

Romanii vor putea sa semneze digital actele oficiale. De ce au nevoie cei care vor sa scape de cozile la ghișee

20:41, 18.06.2024 - O masura luata de ani buni in multe țari europene se va aplica și in Romania: semnarea digitala a actelor oficiale. O masura adoptata marți de Camera Deputaților ii va ajuta pe romani sa scape de cozile la ghișee, potrivit Stirileprotv.ro.

Romanii pot obține, de astazi, actele de stare civila in format digital: Serviciul, valabil doar in anumite județe

20:20, 08.05.2024 - Incepand de astazi, 8 mai 2024, cetațenii din municipiile Cluj-Napoca, Constanța, Slobozia, Iași, Deva, Sibiu, Timișoara și județul Ilfov vor putea obține in format digital, dar și fizic, la cerere, certificate de naștere și deces.

Ansamblul „Florile Malului” din comuna Malu cu Flori, moment memorabil pe scena „Romanii au talent”. Andra: „Vreau și eu la voi in sat, vreau și eu la voi in joc”

18:45, 04.05.2024 - Ansamblul „Florile Malului” din comuna Malu cu Flori, județul Dambovița, moment memorabil pe scena indragitei emisiuni „Romanii au talent”, difuzate de PRO TV. Format din copii, parinți, frați, surori, o mare familie plina de viața și de dragoste pentru autenticul tradițional romanesc, ansamblul dambovițean…

VIDEO Moment istoric: Rusia isi retrage trupele din Nagorno Karabah

19:30, 17.04.2024 - Rusia a inceput retragerea trupelor de ”mentinerea pacii” din Nagorno Karabah, anunta miercuri un purtator de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, potrivit RIA Novosti, confirmand informatii in acest sens ale presei azere, relateaza AFP, informeaza News.ro.

Romanii vor putea fi urmariți pe ascuns in public, chiar de angajații statului. Proiectul de lege controversat trece tacit de Camera Deputaților

10:35, 04.04.2024 - Romanii ar putea sa fie filați peste tot pe domeniul public pentru ,,motive verosimile", potrivit unui nou proiect de lege. Propunerea legislativa prevede inființarea unor unitați speciale de filare a populației, la nivelul subordonatelor MAI, informeaza Antena3.ro Astfel, Ministerul va putea…


Ce parere ai despre aceasta stire?