Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Romanii insultați la BAC -ul francez! Suntem făcuți falsificatori

Publicat:


Un subiect de drept din 2012 de la bacalaureatul francez pentru Stiinte si (STG) îi jignește pe români, critica sindicatul din educatie UNSEN - CGT Educ'action.

Enunțul subiectului este urmatorul: "Prezentati formalitatile pe care trebuie sa le îndeplineasca un marochinier care vrea sa îsi protejeze timp de 20 de ani marca de falsificatorii care opereaza în România".

În comunicatul UNSEN - CGT Educ'action se arata ca: "Mai degraba decât sa fie o clarificare pentru subiect, aceasta…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turist englez, reacție șoc dupa ce a testat palinca: „Simt ca imi cresc mainile. Ma simt ca un dragon”

16:01, 16.06.2024 - Un englez din Birmingham a mers sa vada frumusetile Romaniei. A vazut ursii, castelele noastre, a testat mancarea traditionala romaneasca si totul a fost de vis, pana cand i s-a dat sa bea licoarea ardelenilor! Jake Payne: "Palinca e a dracului de tare... Initial am crezut ca o sa mor, dar apoi m-am…

Ce nu au ințeles romanii care l-au huiduit „pe-al lor” la concertul trupei Coldplay. Chris Martin, extrem de afectat

10:15, 14.06.2024 - Surpriza extrem de neplacuta la cel mai așteptat concert al anului. 50.000 de mii de spectatori adunați pe Arena Naționala la primul concert in Romania susținut de trupa britanica Coldplay au huiduit un cantareț roman, invitat pe scena de liderul formației, Chris Martin. De la primele acorduri ale piesei…

UMFST, cel mai mare buget din Romania pentru programul Erasmus+

10:10, 06.06.2024 - Universitatea de Medicina, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade" din Targu Mureș a obținut cel mai mare buget din Romania pentru programul Erasmus+ in cadrul competiției din anul 2024. UMFST G.E. Palade Targu Mureș se situeaza astfel in fruntea universitaților romanești in ceea ce privește…

FOTO Romanii de pretutindeni au explodat: O inghețata de 70 de lei in Romania costa, in alte țari, mai puțin de jumatate

14:30, 26.05.2024 - O cutie de inghețata „premium“ a ajuns sa cote in Romania nu mai puțin de 70 de lei. Paradoxal, in același lanț e magazine din alte țari europene, unde și salariul minim este mult mai mare comparativ cu cel din Romania, costul aceluiași produs este de minimum doua ori mai ieftin.

Romanii, muncitori dar expuși la saracie

18:36, 24.05.2024 - Romania are cea mai mare rata a saraciei in munca din UE. Deși muncesc cel mai mult dintre europeni, romanii prezinta un risc mai mare de saracie, observa o analiza a Fundației Friedrich Ebert.

570 mil. euro au trimis romanii in țara in trei luni prin Revolut

22:41, 15.05.2024 - Cati bani trimit romanii din afara pe Revolut: Doar in primele 3 luni din an s-au trimis 570 mil. euro inapoi in Romania. Cea mai mare parte din bani a venit din Italia, anunța Ziarul Financiar, potrivit mediafax.

Jobul platit cu peste 2.000 de euro in Romania, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigara și cafea, dar nu abuza”

15:40, 27.04.2024 - Romanii sunt cei mai saraci europeni, conform Eurostat, iar la salarii suntem penultimii. Exista totuși și locuri de munca bine remunerate, dar uneori oamenii nu se prea inghesuie din cauza ca nu vor sa faca munci grele.


Ce parere ai despre aceasta stire?