Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Românii au liber la taxele de aeroport în Grecia

Publicat:

Unii dintre cei mai mari turoperatori din Romania au prevazut ”bumul turistic elen” și au luat un numar mare de camere in garanție inca din a doua parte a anului trecut. Acum, ei iși permit sa ofere turiștilor oferte imbatabile.

In luna iulie a anului 2013, agenția Mareea a atins cifra de 100.000 de turiști care și-au petrecut vacanțele in Grecia prin intermediul sau. „Dupa 15 ani de activitate simțim nevoia sa venim in intampinarea celor care an de an ne-au acordat increderea lor in mod constant“ ne-a declarat , manager general Mareea. „Știm ca e un an greu pentru romani…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Țanțarii tigru din spatele febrei dengue se inmulțesc in Europa

11:56, 12.06.2024 - O specie invaziva de țanțar (țanțarii tigru) s-a instalat in 13 țari din Uniunea Europeana, inclusiv Franța, Spania și Grecia. Experții leaga prezența lor de creșterea febrei dengue in Europa. Schimbarile climatice creeaza condiții favorabile pentru raspandirea țanțarului tigru, a declarat Centrul European…

Elevii romani, vicecampioni europeni la ȘAH ȘCOLAR!

10:11, 11.06.2024 - „Elevii noștri au ieșit cu fruntea sus din focul luptei continentale la recentul Campionat European de șah școlar desfașurat in localitatea Limerick din Irlanda, demonstrand inca o data ca avem un cuvant de spus cand vine vorba de sportul minții. Romania a ocupat locul al doilea in clasamentul națiunilor…

Noua state membre ale UE au refuzat sa semneze declaratia de promovare a drepturilor LGBT+

16:41, 18.05.2024 - Noua state ale Uniunii Europene (Bulgaria, Cehia, Croatia, Italia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia si Ungaria) nu au semnat o declaratie pentru promovarea politicilor in favoarea comunitatilor LGBTIQ+, prezentata vineri tarilor membre de presedintia belgiana a Consiliului UE, informeaza agentiile…

Comisia Europeana: Deficitul de competente si o pondere semnificativa a muncii la negru, factori care explica somajul de lunga durata in Romania

00:41, 10.05.2024 - Factorii care explica somajul de lunga durata in Romania includ deficitul de competente si o pondere semnificativa a muncii la negru, care era estimata la 1,4 milioane de persoane, arata o analiza de tara a Comisiei Europene data publicitații și preluata de Agerpres. Potrivit Executivului comunitar,…

Comisia Europeana: Romanii nu sunt chiar competenți. O alta mare problema ar fi munca la negru

20:55, 08.05.2024 - Comisia Europeana a publicat o analiza de tara detaliata in domeniul ocuparii fortei de munca, al competentelor si al incluziunii sociale pentru Romania, Bulgaria, Estonia, Spania, Italia, Lituania si Ungaria, prezentand in detaliu rezultatele cadrului de convergenta sociala. Astfel, factorii care explica…

Comisia Europeana explica somajul de lunga durata in Romania: deficitul de competente si ponderea semnificativa a muncii la negru

20:50, 08.05.2024 - Factorii care explica somajul de lunga durata in Romania includ deficitul de competente si o pondere semnificativa a muncii la negru, care era estimata la 1,4 milioane de persoane, arata o analiza de tara a Comisiei Europene, relateaza News.ro.Comisia Europeana a publicat o analiza de tara detaliata…

Comisia Europeana publica o analiza de țara pentru Romania și alte șase state membre

20:11, 08.05.2024 - Comisia publica o analiza de țara privind convergența sociala pentru șapte state membre in contextul semestrului european. Comisia a publicat o analiza de țara detaliata in domeniul ocuparii forței de munca, al competențelor și al incluziunii sociale pentru Romania, Bulgaria, Estonia, Spania, Italia,…

Metodologia de aprobare a prețurilor la medicamente, in prag de schimbare

12:15, 08.04.2024 - Principiile generale privind metodologia de calcul a prețurilor maximale pentru medicamentele eliberate cu prescripție medicala au ramas neschimbate inca din 2009, respectiv, regula celui mai mic preț din țarile de comparație (i.e., prețul aprobat in Romania nu poate depași cel mai mic preț al aceluiași…


Ce parere ai despre aceasta stire?