Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România, pe locul 32 în clasamentul mondial al atractivității investițiilor în proiecte de energie regenerabilă (raport EY)

Publicat:

Romania a coborat un loc in clasamentul trimestrial al atractivitații investițiilor in proiecte de energie regenerabila, pana pe locul 32, cu active de peste 6 miliarde de euro puse in funcțiune, potrivit ierarhiei EY Renewable energy country attractiveness index (RECAI).

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Berna: Sorin Grindeanu intalniri pentru atragerea investițiilor elvețiene in Romania

14:16, 20.06.2024 - Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a avut mai multe intrevederi, joi la Berna, Elvetia cu Guy Parmelin, coordonator al Departamentului Federal pentru Economie, consilierul federal Albert Rosti, seful Departamentului Federal pentru Mediu, Transporturi, Energie si Comunicatii si cu Vincent Ducrot,…

Inca un bilet asigurat pentru Paris: Eduard Ionescu este al 92-lea „tricolor” calificat la Jocurile Olimpice

21:20, 19.06.2024 - Eduard Ionescu si Ovidiu Ionescu s-au calificat in proba de simplu masculin a intrecerilor de tenis de masa de la Jocurile Olimpice 2024, gratie pozitiilor ocupate in clasamentul mondial. Romania va avea cinci reprezentanți la tenis de masa in concursul olimpic de la Paris, dupa ce Eduard Ionescu a…

Modificari importante in clasamentul WTA dupa Roland Garros 2024 - Ana Bogdan intra in Top 50 mondial

08:50, 10.06.2024 - Multe modificari au avut loc in ierarhia WTA odata cu incheierea Roland Garros, al doilea Grand Slam al sezonului. Romania are șase sportive in TOP 150, iar Iga Swiatek, Coco Gauff și Jasmine Paolini sunt jucatoarele care au impresionat la Paris.

OMV Petrom achizitioneaza de la Renovatio un pachet de 50% din trei proiecte de energie regenerabila

12:25, 07.06.2024 - OMV Petrom a achizitionat de la Renovatio o participatie de 50% in trei proiecte de energie regenerabila ce totalizeaza 130 MW, informeaza compania printr-un comunicat transmis, vineri, AGERPRES.

REALITATEA SISTEMULUI ENERGETIC Cifre exacte și proiecte cheie de la Neptun Deep la energie regenerabila

11:41, 06.06.2024 - Romania face progrese considerabile in modernizarea și diversificarea sistemului sau energetic The post REALITATEA SISTEMULUI ENERGETIC Cifre exacte și proiecte cheie de la Neptun Deep la energie regenerabila first appeared on Informatia Zilei .

Raport ingrijorator: Numarul cazurilor de violenta domestica impotriva copilului, in crestere in Romania

14:55, 05.06.2024 - Salvati Copiii atrage atentia ca numarul cazurilor de violenta domestica impotriva copiilor a crescut, in 2023. In ceea ce priveste distributia pe sexe, numarul fetelor victime este mai mare fata de cel al baietilor.

Romania da marea lovitura: Va deveni un producator major de energie regenerabila in Europa

13:35, 28.05.2024 - Romania va deveni un jucator deosebit de influent pe piața energetica. Prin semnarea unui Acord intre Azerbaidjan, Georgia, Romania și Ungaria, se va da startul proiectului „Green Energy Corridor”. Acest proiect va integra capacitațile energetice regionale și va furniza electricitate la prețuri competitive…

Jucatoarea care a intrat in TOP 10 WTA - Locurile ocupate de romance in clasamentul mondial

14:51, 27.05.2024 - Danielle Collins a demonstrat ca este una dintre cele mai in forma jucatoare și la Strasbourg (a ajuns pana in finala), iar americanca a urcat pe locul 10 in clasamentul publicat luni de WTA. ​Romania are trei sportive in TOP 100 mondial, iar Simona Halep a inregistrat un salt de trei locuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?