Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Vio Dragu, invitat special la Una Scurtă. S-au aruncat cuvinte grele

Publicat:

O noua seara de Romania are Roast aduce surprize atat pentru cei din platou, cat și pentru telespectatori. a urcat pe scena si numeni nu se aștepta. Replicile Parșilor circumspecți au venit in rafala la .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Podcastul lui Ionuț Vulpescu - invitat, Adrian Nastase (sezonul 3, episodul 37)

15:05, 25.06.2024 - In 1984 a fost director de studii la Institutul Internațional pentru Drepturile Omului „Rene Cassin” din Strasbourg, iar apoi ajunge vicepreședinte al Asociației Profesorilor și Cercetatorilor in Drepturile Omului.

Podcastul lui Ionuț Vulpescu - invitat, sociologul Alfred Bulai (sezonul 3, episodul 36)

12:11, 03.06.2024 - Se prezinta ca fiind „Profesor de peste 30 de ani, cu un doctorat in sociologie obținut in urma cu 25 de ani, autor a numeroase carți și articole, a unor filme documentare și a doua romane.

Podcastul lui Ionuț Vulpescu - invitat, Sorin Cucerai (sezonul 3, episodul 32)

16:35, 01.05.2024 - Nu e Filosoful-Rege, dar crede in rolul filosofiei de a educa individul sa gandeasca critic și liber. Este un partener de dialog excelent, care distinge intre principii și valori, care nu sta la stanga sau la dreapta spectrului politic.

S-a rupt lantul de iubire, la Survivor All Stars? Zanni si Duli si-au aruncat cuvinte grele, nu au mai tinut cont de nimic: „Pentru mine am venit”

00:06, 19.04.2024 - Ediția de joi, 18 aprilie 2024, a reality-show-ului Survivor All Stars ii aduce, din nou, in prim-plan pe Zanni și Alexandra Duli. De aceasta data insa, nu in cele mai bune relații. In scena intra și Ana Porgras, care pare ca s-a impacat cu rivala ei. „Pentru mine am venit”. Un nou joc tensionat in…

Rafila: Apetența pentru specialitațile grele in medicina a scazut. Avem o responsabilitate

12:20, 18.04.2024 - Apetența pentru specialitațile grele in medicina, foarte cautate anterior, a scazut. Absolvenții cauta alte tipuri de specialitați acum, spune Rafila: „Avem totuși o responsabilitate in ceea ce privește dezvoltarea sistemului de sanatate in Romania”.

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?