Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Români blocați pe aeroportul din Palermo din cauza unui incendiu de proporții

Publicat:

Aeroportul din capitala siciliana va ramane inchis pana la ora 12.00, a anunțat operatorul sau pe Twitter, in timp ce pompierii lucrau pentru a stinge un incendiu de proporții intr-o zona din apropiere, care a perturbat și traficul rutier și feroviar local, potrivit Reuters.

Incidentul s-a adaugat la aglomerația inevitabila din Sicilia in plin sezon turistic. Principalul aeroport al insulei, Catania, al cincilea ca marime din Italia, a fost inchis saptamana trecuta din cauza unui incendiu la un terminal și a fost redeschis doar pentru cateva zboruri.

CITESTE SI Un roman care voia sa ajunga…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sicilia, zguduita de furia vulcanilor. Aeroportul din Catania, inchis

14:16, 05.07.2024 - Aeroportul din Catania, Sicilia, a fost inchis vineri, din cauza unei eruptii a vulcanului Etna, cel mai mare vulcan activ din Europa. Cenusa expulzata in urma eruptiei s-a raspandit in spatiul aerian, pana la mari altitudini, primejduind traficul. Totodata, activitatea vulcanica de pe insula italiana…

Erupție puternica a vulcanului Etna. Aeroportul din Catania a fost inchis. A erupt și vulcanul de pe insula Stromboli

13:20, 05.07.2024 - Aeroportul din Catania, Sicilia, a anuntat vineri inchiderea sa din cauza unei eruptii a vulcanului Etna, cel mai mare vulcan activ din Europa, cenusa expulzata in urma eruptiei raspandindu-se in spatiul aerian. Totodata, activitatea vulcanica de pe insul

Alerta roșie in Italia, unde vulcanii Etna și Stromboli au erupt in același timp. Aeroportul din Catania a fost inchis

09:55, 05.07.2024 - Doi vulcani erup in același timp in Italia. Protecția Civila a emis joi seara alerta roșie pentru vulcanul Stromboli - unul dintre cei patru vulcani activi ai Italiei, care formeaza insula cu același nume din apropierea Siciliei. Și Etna din Sicilia și-a intensificat activitatea vulcanica.

Zeci de romani, blocați ore intregi pe aeroportul din Antalya, fara sa știe care a fost cauza intarzierii zborului

09:05, 16.06.2024 - Zeci de romani au fost blocați, sambata, 15 iunie 2024, timp de peste zece ore pe aeroportul din Antalya, fara a primi explicații clare cu privire la cauza intarzierii. Aceasta situație nu este singulara, iar scandalurile cu romani blocați pe aeroportul turcesc nu sunt rare.

MAE, anunț de ultima ora! Mai mulți romani sunt blocați in Dubai din cauza inundațiilor

13:35, 18.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis un anunț de ultima ora referitor la situația de urgența din Dubai, unde mai mulți romani au fost blocați din cauza inundațiilor devastatoare. Autoritațile locale și echipa diplomatica romana au mobilizate pentru a interveni și a oferi asistența acestor cetațeni…

Romani blocați in Dubai din cauza inundațiilor apocaliptice / MAE da informații de ultima ora

12:50, 18.04.2024 - Ministerul de Externe anunta ca un grup de cetateni romani, ramas blocat pe Aeroportul din Dubai, a revenit in Romania. Alte doua grupuri au cerut ajutor pentru cazare, pana la revenirea in țara.

Ultima ora – Romani blocați in Dubai, din cauza inundațiilor: MAE a intrat in alerta (VIDEO)

18:25, 17.04.2024 - Ultima ora: Romani blocați in Dubai, din cauza inundațiilor: MAE a intrat in alerta Doua grupuri de cetațeni romani ale caror curse aeriene au fost anulate din cauza fenomenelor meteorologice extreme sunt blocate in Aeroportul Internațional Dubai, anunța MAE, relateaza Mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?