Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Româncă ucisă cu sânge rece în Spania! A fost găsită cu mâinile legate la spate şi cu o pungă pe cap

Publicat:

Caz socant in Spania! O romanca din , judetul Galati, a fost gasita in dormitor cu mainile legate la spate si cu o punga pe cap. Aceasta avea cu presupusul criminal o fiica in varsta de sase ani.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei persoane, surprinse de un mal de pamant in județul Galați. Una dintre victime a decedat

10:40, 17.06.2024 - ”ISU Galati a fost alertat prin Dispeceratul 112 despre surparea unui mal de pamant in localitatea Tudor Vladimirescu, la iesire spre Hanu Conachi. Au fost surprinse 3 victime”, a transmis, luni, ISU Galati.La fata locului au fost mobilizate mai multe echipaje de intervenție.”Au fost scoase cele trei…

Acces Direct. Noi detalii halucinante in cazul femeii care a fost gasita moarta intr-un rau secat! Familia susține ca a fost ucisa: „Am inceput sa o cautam” / VIDEO

19:36, 14.06.2024 - Noi detalii halucinante in cazul femeii care a fost gasita fara suflare intr-un rau secat! Veta și-a gasit sfarșitul la varsta de 67 de ani. Familia susține ca a fost ucisa. Ce au marturisit apropiații, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Modul brutal in care ar fi fost ucisa femeia din Oradea, gasita moarta intr-o remorca. Trei persoane au fost duse la audieri, inclusiv barbatul care a sunat la 112

15:46, 11.06.2024 - Apar detalii șocante despre crima din Oradea. O femeie a fost gasita moarta intr-o remorca, cu rani foarte grave pe suprafața corpului. A inceput o ancheta in acest caz, iar informațiile care au ieșit la iveala sunt de-a dreptul șocante. Iata modul halucinant in care a fost ucisa femeia. Pana acum,…

Ministra Justiției, cu ochii pe procesul lui Pascu, dar 'cu mainile legate'. 'Cazul a zguduit increderea romanilor in calitatea justiției'

14:31, 10.05.2024 - Alina Gorghiu critica modul in care s-a derulat pana acum procesul in cazul șoferului drogat de la 2 Mai, Vlad Pascu, precizand ca acest caz a zguduit increderea romanilor in calitatea justiției.

Descoperire macabra! O femeie a fost gasita moarta in mare, cu o punga de plastic pe cap

14:55, 04.05.2024 - Descoperire macabra in Spania, acolo unde trupul neinsuflețit al unei femei a fost gasit in mare, cu o punga de plastic pe cap. Victima și partenerul sau de viața fusesera dați disparuți in urma cu cateva saptamani bune, iar de atunci nimeni nu a mai stiut nimic de ei. 

Caprioara gasita pe Faleza Dunarii din Galați. Speriata, a fost capturata și dusa la un medic veterinar VIDEO

14:45, 24.04.2024 - O caprioara care alerga speriata pe spatiul verde de pe Faleza Superioara a Dunarii a fost observata de trecatori. Oamenii au sunat reprezentanții AJVPS, iar caprioara a fost prinsa și va fi dusa intr-o padure din apropiere de Galați.

Declarațiile cutremuratoare ale vecinilor care au gasit-o pe femeia ucisa in Galați. Au luat parte la scene șocante: ”Nu se vedea ca e om”

08:40, 15.04.2024 - Este alerta in Galați, dupa ce o femeie a fost gasita moarta in pat, cu rani grave pe corp și intr-o balta de sange. Vecinii ei au fost cei care au intrat in casa ei și au aflat ca a murit, iar acum au facut declarații cutremuratoare.

Femeia ucisa și gasita pe camp langa autostrada era prostituata. Iubitul femeii a fost eliminat din lista de suspecți

14:36, 10.04.2024 - Rasturnare de situație in cazul femeii ucise, tranșate și aruncate pe un camp langa București. Din cercetarile facute de polițiști pana la acest moment a reieșit faptul ca aceasta era prostituata.


Ce parere ai despre aceasta stire?