Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rocsana Marcu s-a demachiat, în direct! Cum arată prezentatoarea fără make-up pe faţă?

Publicat:

a facut o exceptie, în aceasta dimineata. Prezentatoarea nu a mai trecut pe la cabina de machiaj, ci a preferat sa le arate telespectatorilor ce trecuri foloseste.

În timp ce domnul prezenta horoscopul zilnic, a trecut la treaba. Mai întâi si-a curatat tenul, dupa care, a început sa se machieze din nou.

Pentru a afla ce trucuri de make-up a folosit prezentatoarea emisiunii "", de la Antena Stars, urmareste un materialul video aici.

Foto: 

M.T.

Citeste…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Care e cea mai mare nebunie facuta de Natalia Mateuț din iubire. Ce decizie radicala a luat prezentatoarea TV: „M-am intors cu coada intre picioare”

16:25, 05.07.2024 - Natalia Mateuț este o prezentatoare indragita din Romania și se bucura de mult succes. Are parte de multa atenție din partea domnilor, dar prefera sa fie singura. In ceea ce privește nebuniile facute in tinerețe, nu s-a ferit sa le ascunda.

Star Matinal. Ce decizie a luat Iuliana Pepene dupa intoarcerea din "America Express". Prezentatoarea TV și-a schimbat total stilul de viața: "Sunt uimita..." / VIDEO

09:40, 19.06.2024 - In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, Iuliana Pepene a dezvaluit ca a adoptat un nou stil de viața de care nu dorește sa se dezica niciodata. Prezentatoarea TV a spus cum arata o zi din viața ei dupa intoarcerea din America Express.

Andrei Ștefanescu, incident neașteptat in direct. Artistul a parasit imediat platoul de filmare. Ce s-a intamplat

14:36, 13.06.2024 - Andrei Ștefanescu a avut parte de un incident neașteptat chiar in platoul de la Star Matinal. Artistul a venit pentru a-l sarbatori pe Adrian Enache, insa ce a urmat i-a uimit pe telespectatori.

Ce bine arata Oana Roman de cand s-a desparțit de fostul soț! Vedeta a gatit in direct la Star Matinal / VIDEO

13:50, 12.06.2024 - Oana Roman a invitatul surpriza al ediției din aceasta dimineața, la Star Matinal! Deși a gatit in direct și și-a scos in evidența abilitațile de gospodina, nu a putut fi trecut cu vederea cat de bine arata Oana Roman de cand s-a desparțit de fostul soț! A ales o ținuta in care stralucit!

Star Matinal. Mirela Vaida iși aduce aminte cu drag de copilarie. Ce sfaturi le ofera prezentatoarea TV micuților din zilele noastre: „Trece repede...” / VIDEO

09:50, 31.05.2024 - Mirela Vaida iși aduce aminte cu drag de copilarie. Daca maine este 1 iunie, Ziua Copilului, vedeta a facut declarații importante despre copilarie. Iata ce sfaturi le ofera prezentatoarea TV micuților din zilele noastre!

Alexia Țalavutis iși sarbatorește ziua de naștere! Cum au surprins-o colegii de la Star Matinal / VIDEO

08:40, 27.05.2024 - Zi de sarbatoare la Star Matinal! Alexia Țalatuvis iși sarbatorește ziua de naștere, iar colegii de platou au avut grija sa inceapa cu zambetul pe buze! Prezentatoarea TV a primit o surpriza incredibila, care a emoționat-o profund! Iata ce s-a intamplat in platoul emisiunii!

Superexclusivitate la Star Matinal! Dima Trofim, in direct, de pe Muntele Athos. Povești emoționante din locul sfant: „Am intalnit oameni speciali” / VIDEO

11:01, 23.04.2024 - Dima Trofim lipsește „motivat” de la Star Matinal, asta pentru ca in urma cu cateva zile a plecat pe Muntele Athos. Prezentatorul TV spune ca este o experiența unica și se simte binecuvantat ca a putut ajunge in locul sfant.

Star Matinal. Alexia Țalavutis a acceptat provocarea bolului cu gheața in direct. Ce beneficii are acest obicei pentru ten

10:30, 23.04.2024 - In ultima perioada, trucul cu bolul cu gheața a devenit viral. Specialiștii spun ca este un mod simplu și ieftin pentru a scapa de problemele cu tenul, incepand de la reducerea ridurilor și aspectul de ochi umflați dimineața. In ediția de astazi de la Star Matinal, și Alexia Țalavutis a incercat acest…


Ce parere ai despre aceasta stire?