Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Robu, impresionat de curățenia din Japonia. Primele detalii despre Timișoara Curată

Publicat:

Proaspat intors din Japonia, primarul se pregatește sa puna la punct toate detaliile din campania anunțata in urma cu cateva zile, numita „Timișoara Curata”. Spune ca a fost impresionat cat de curata este Țara Soarelui Rasare, chiar daca japonezii nu au coșuri de gunoi pe strazi. Miercuri are loc prima intalnire pentru organizarea campaniei. Cu „echipa, nucleul de colaboratori”.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a ajuns un YouTuber de 24 de ani din Cipru in Parlamentul European ca independent

13:10, 10.06.2024 - Fidias Panayiotou, un YouTuber cipriot in varsta de 24 de ani, celebru pentru videoclipul cand il imbrațișeaza pe Elon Musk, și-a asigurat un mandat in Parlamentul European, dupa ce a obținut aproape 20% din voturi la alegerile de duminica, 9 iunie, transmite Ekathimerini, citata de Hotnews.Pentru Panayiotou,…

Primele reacții internaționale dupa alegerile din India.SUA și Japonia vor sa continue parteneriatul

10:10, 05.06.2024 - Oficiali din SUA și Japonia au trimis mesaje dupa aflarea rezultatelor oficiale la alegerile din India anunțand ca vor sa continue parteneriatul comun. Mesajele au aparut in condițiile in care opoziția indiana nu și-a recunoscut inca infrangerea, potrivit mediafax.

Japonia mananca mici și sarmale. Romanul care le prepara: „Clienții ling farfuria“ VIDEO

07:50, 19.05.2024 - In vizita in Japonia, Andreia și Ionut, vloggerii de la canalul de YouTube „HaiHui in doi”, au prezentat povestea romanului care vinde mici și alte feluri de mancare tradiționala in Țara Soarelui Rasare.

Primele imagini din casa construita de Mihai Neșu. Detaliul care a impresionat pe toata lumea

10:05, 14.05.2024 - In urma cu 13 ani, pe 10 mai a anului 2011, in urma unui accident, cariera de fotbalist a lui Mihai Neșu se oprea brusc și tragic. De atunci și pana astazi, viața sa s-a schimbat total. Astazi, la 41 de ani, vede viața altfel, și și-a dedicat-o copiilor cu disabilitați. Recent au aparut și […] The post…

Robu și PSD-PNL, pe primele locuri la alegerile locale din Timișoara. Cel puțin pe buletinul de vot

18:00, 09.05.2024 - Joi, 9 mai, Biroul Electoral de Circumscripție (BEC) Timișoara a tras la sorți ordinea de pe buletinele de vot pentru alegerile locale de peste o luna. Astfel, la Timișoara, primii pe liste vor fi cei din PSD-PNL, deci și Nicolae Robu, pe buletinul pentru primarie.

Avertisment din Țara Soarelui Rasare: „Ne confruntam cu un punct de cotitura”. Japonia și-a consolidat capacitațile de aparare

10:21, 08.04.2024 - In contextul in care tensiunile geopolitice nu dau semne de atenuare, Japonia s-a vazut nevoita sa-și reconsidere poziția in materie de aparare, a afirmat duminica prim-ministrul nipon Fumio Kishida.

Cetațenii din Alba, incantați de dozatoarele de lapte proaspat. 90 de automate montate in județul Alba

20:55, 06.04.2024 - Cetațenii din Alba, incantați de dozatoarele de lapte proaspat. 90 de automate montate in județul Alba Cetațenii din Alba, incantați de dozatoarele de lapte proaspat. 90 de automate montate in județul Alba! Primele automate au aparut in 2010, la Aiud, iar ultimul a fost instalat la Campeni Tot mai multa…

FORMULA 1 Circuitul de la Suzuka va gazdui in acest weekend Marele Premiu al Japoniei

19:50, 05.04.2024 - Piloții și echipele de Formula 1 se pregatesc sa ajunga in Japonia, cunoscuta și ca „Țara Soarelui Rasare”, pentru a patra runda a sezonului 2024. The post FORMULA 1 Circuitul de la Suzuka va gazdui in acest weekend Marele Premiu al Japoniei first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?