Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roberto Mancini: Mario Balotelli nu va mai juca in acest sezon

Publicat:

Arsenal vs lui , manifestata pe teren si in afara lui, comportamentul de neinteles al fotbalistului l-au determinat pe antrenorul sa ia decizia de a nu-l mai folosi pe atacant in acest sezon.

“Mi-e de-ajuns, mai avem 6 meciuri, iar el nu va mai juca”, a spus , referindu-se la a tacurile extrem de periculoase ale atacantului italian , noteaza agerpres.ro. Antrenorul echipei engleze de fotbal Manchester City nu exclude posibilitatea de a se renunta la compatriotul sau in aceasta vara,…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sepsi a anunțat antrenorul pentru noul sezon al Superligii – Obiectivele conducerii

19:46, 22.05.2024 - Sepsi Sfantu Gheorghe a anunțat marți ca a ajuns la un acord cu germanul Bernd Storck pentru prelungirea contractului scadent in aceasta vara, iar conducerea are obiective indraznețe pentru noul sezon.

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, decorat la Londra cu Crucea Oficiala a Ordinului 'Isabela Catolica'

12:15, 16.05.2024 - Fostul fotbalist spaniol Mikel Arteta, actual antrenor al echipei Arsenal, a fost decorat, miercuri, cu Crucea Oficiala a Ordinului "Isabela Catolica", in cadrul unui eveniment organizat la Ambasada Spaniei din Londra, informeaza EFE.

U Craiova 1948 s-a desparțit și de golgheterul din acest sezon – Antrenorul dorit in Liga 2

19:10, 14.05.2024 - Odata cu retrogradarea directa in liga secunda, U Craiova 1948 a inceput luni remanierea lotului, renunțand deja la șapte jucatori și la doi antrenori. Adrian Mititelu și-a stabilit insa ținta pentru aceasta vara.

Lovitura grea in lupta la titlu din Premier League dintre Arsenal și Manchester City » Antrenorul ar putea lipsi de pe banca la ultimul meci

12:00, 08.05.2024 - Sezonul din Premier League este aproape de a se incheia, iar lupta la titlu se da intre Arsenal și Manchester City, care sunt desparțite de un singur punct. Avantajul „cetațenilor” este ca au un meci mai puțin disputat. Ocupanta locului trei, Liverpool, mai pastreaza doar șanse matematice cu doua etape…

Gheorghe Hagi felicita FCSB-ul și dezvaluie care au fost punctele forte din acest sezon ale echipei lui Becali

04:30, 28.04.2024 - Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanta, Gheorghe Hagi, a declarat, sambata seara, ca FCSB a fost cea mai constanta si pragmatica formatie in acest sezon si merita titlul de campioana, scrie AGERPRES."Felicitari celor de la FCSB.

Arteta, antrenorul lui Arsenal, privește inainte dupa eliminarea din UCL: spre titlu

18:40, 19.04.2024 - Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, a declarat ca totuși privește inainte dupa ce speranțele de a caștiga un trofeu in acest sezon au fost diminuate de infrangerea din Premier League in fața lui Aston Villa și de eliminarea din Liga Campionilor in fața lui Bayern Munchen, potrivit news.ro

Antrenorul echipei Manchester City, Guardiola ia apararea atacantului sau: Haalnd este cel mai bun din lume

15:40, 03.04.2024 - Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, i-a luat marti apararea atacantului sau Erling Haaland, criticat de fostul capitan al lui Manchester United, Roy Keane, dupa remiza de duminica cu Arsenal (0-0), scrie news.ro .

Antrenorul echipei Manchester City, Guardiola i-a apararea atacantului sau: Haalnd este cel mai bun din lume

15:26, 03.04.2024 - Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, i-a luat marti apararea atacantului sau Erling Haaland, criticat de fostul capitan al lui Manchester United, Roy Keane, dupa remiza de duminica cu Arsenal (0-0), scrie news.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?