Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Róbert Szabó: „Astăzi, artistul Natalia Crișan a vrut să ne ducă la origini și să ne amintească faptul că de la o sămânță totul poate fi transformat în VIAȚĂ.”

Publicat:

Primaria Municipiului Campia Turzii și Asociatia Artistilor Plastici Campia Turzii au organizat vineri, 30 Iunie 2017, incepand cu orele 18, vernisajul expozitiei personale intitulata „Viața” al artistului plastic Natalia Crișan.

Citeste articolul mai departe pe inturda.ro…  

Sursa articol: inturda.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Omul care s-a transformat in caine face un anunț important despre viața sa, dupa ce a cheltuit o avere pentru visul sau

23:50, 31.05.2024 - Un japonez care a cheltuit peste 14.000 de dolari pe un costum realist de caine pentru a putea deveni un border collie spune acum ca spera sa iși indeplineasca "visul" de a se transforma intr-un alt animal. Barbatul și-a achiziționat intre timp și un costum de Husky.

Nicolae Robu: „Investim in educație și in cultura! Timișoara va fi, din nou, orașul tinerilor!”

12:30, 29.05.2024 - Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primaria Timișoara, va readuce Timișoara la viața și o va transforma intr-un oraș al tinerilor. Cele doua direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura. Nicolae Robu va face investiții majore in școlile și in liceele din Timișoara și va…

Știrile Antena Stars. Momente dificile pentru Fuego. O persoana draga artistului se confrunta cu probleme de sanatate: „Mi-a dovedit ca viața e un film permanent”

15:51, 28.05.2024 - Momente dificile pentru Fuego, asta dupa ce o persoana draga lui trece printr-o perioada mai complicata din cauza problemelor de sanatate. Artistul ii este alaturi in clipele dificile și spune ca i-a dat inca o data o lecție ca poate sa depașeasca orice obstacol.

Radu Mazare, prima reacție la ieșirea din pușcarie: ”Nu ma mai intereseaza viața publica” / Intrebat daca a platit prejudiciul: ”Nu” (galerie foto)

18:41, 27.05.2024 - Prima reacție a fostului primar Radu Mazare la ieșirea din penitenciar, dupa 5 ani de inchisoare, a fost sa repete aproape in continuu ca nu il mai intereseaza viața publica. Intrebat ce l-a speriat atat de tare in penitenciar incat se retrage complet din spațiul public, Mazare a replicat: Intrebat…

Mama gimnastei Gina Gogean a murit in teribilul accident rutier de la Galați. Sora campioanei se lupta intre viața și moarte.

19:25, 26.05.2024 - Doliu in familia fostei mari gimnaste Gina Gogean. Mama sa a murit intr-un accident provocat chiar de sora sportivei, care a adormit la volan si s-a izbit cu masina de un tir la Piscu, in judetul Galați.

”Mr. Cash” nu și-a caștigat degeaba porecla! Cum arata viața unuia dintre cei mai bogați romani. Are o avere impresionanta / PAPARAZZI

23:00, 24.05.2024 - ”Mr. Cash” nu și-a caștigat degeaba porecla pe care o are de ani de zile! Iata cum arata viața unuia dintre cei mai bogați romani. Are o avere impresionanta! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație.

Te cunosc de undeva, 20 aprilie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi s-au transformat in Loreen. Cum s-au descurcat cele doua: „Ii faceți viața grea..”

22:20, 20.04.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva a debutat cu un moment special, pregatit de Bella Santiago și Barbara Isasi. Cele doua concurente s-au transformat in Loreen și au interpretat piesa „Tattoo”.


Ce parere ai despre aceasta stire?