Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Robert Mueller a interogat un oligarh rus în legătură cu plăţi efectuate către avocatul lui Trump

Publicat:

Investigatorii din echipa procurorului special au interogat un oligarh rus cu privire la plati in valoare de sute de mii de dolari efectuate de catre compania americana , afiliata companiei sale, catre avocatul personal al lui , , conform CNN, scrie news.ro.

Platile ar fi fost facute de , presedinte al firmei si un oligarh apropiat al presedintelui , care se afla pe lista rusilor vizati de sanctiuni publicata de administatia Trump luna trecuta.

Nu este cunoscut motivul platilor, care…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin spune ca il prefera in continuare pe Biden, in pofida dezbaterii televizate cu Donald Trump

19:25, 04.07.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi ca a urmarit doar fragmente din dezbaterea televizata dintre actualul presedinte american, Joe Biden si Donald Trump, dar ca preferinta sa pentru Biden ca viitor presedinte al SUA a ramas neschimbata.

Rusia declara ca orice plan al lui Trump care sa opreasca razboiul din Ucraina trebuie sa reflecte realitatea de pe teren

12:25, 25.06.2024 - Rusia a declarat marti ca orice plan de pace privind Ucraina, propus de o posibila viitoare administratie americana condusa de fostul președinte Donald Trump, ar trebui sa reflecte realitatea de pe teren, dar ca presedintele rus Vladimir Putin ramane deschis discutiilor.

Plați uriașe efectuate din FEADR

14:06, 13.05.2024 - Beneficiarii fondurilor europene acordate prin intermediul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale au primit fonduri nerambursabile in valoare de 13,26 milioane de euro. Plațile au fost derulate de AFIR in tranșele din 8 și 9 mai, pentru decontarea cheltuielilor in legatura cu bunastarea animalelor.…

Trump cearta Europa pentru ca nu ajuta mai mult Ucraina: SUA au trimis deja peste 100 de miliarde de dolari

08:25, 19.04.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump, candidat la Casa Alba, a afirmat joi ca SUA a ajutat Ucraina mai mult decat Europa și ii cere sa se „miste” si sa elibereze mai multe fonduri pentru țara invadata de Vladimir Putin, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Donald Trump, schimbare de tonalitate: ce a declarat in legatura cu pachetul de ajutor pentru Ucraina

02:05, 19.04.2024 - Donald Trump a declarat joi ca supravietuirea Ucrainei este importanta pentru Statele Unite - o schimbare de tonalitate, cu cateva zile inainte de votul din Camera Reprezentantilor, controlata de republicani, pe marginea unui pachet de ajutor de 61 de miliarde de dolari pentru Kiev, scrie news.ro.

Zece banci din Romania ofera facilitatea de a verifica identitatea beneficiarului la plațile in lei efectuate prin internet banking

08:10, 10.04.2024 - Zece banci din Romania ofera in acest moment Serviciul de Afișare a Numelui Beneficiarului (SANB), o facilitate de a verifica identitatea beneficiarului la plațile in lei efectuate prin internet banking, serviciu care contribuie la creșterea siguranței tranzacțiilor efectuate de clienți prin ordine…


Ce parere ai despre aceasta stire?