Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Riscul de accident vascular poate fi redus cu ajutorul unei simple vitamine

Publicat:

accident vascular Administrarea de suplimente de vitamina B sau introducerea in regim a produselor alimentare cu continut crescut de vitamina B ar putea reduce cu aproape sapte procente riscul de a face accident vascular, se arata intr-un studiu recent al cercetatorilor chinezi.
Cercetarea a implicat peste 50.000 de participanti adulti sanatosi iar la sfarsitul perioadei analizate oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca vitamina B poate scadea cu 7% sansele de AVC, insa nu influenteaza in nici un fel gravitatea acestuia sau  riscul de deces, potrivit csid.ro.
Autorii studiului…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cinci intrebari pe care sa ți le pui inainte de a lua multivitamine și alte suplimente alimentare. Cand pot face mai mult rau

00:15, 03.07.2024 - Administrarea multivitaminelor sau a altor suplimente este vazuta de multa lume ca o modalitate ușoara de imbunatațire a starii de sanatatea. Dar sunt ele cu adevarat utile? Yahoo Life a publicat o lista de intrebari.

Actualitate medicala/ Bacteriile respiratorii ­stimuleaza transmiterea gripei in spatii interioare

00:40, 01.07.2024 - Riscul de raspandire a gripei de la o persoana la alta in spatii inchise prin intermediul aerosolilor (picaturi mici), expulzati prin tuse sau stranut, este mai mare atunci cand acestia intra in contact cu bacterii din tractul respirator, conform unui studiu publicat recent, citat de EFE și preluat…

Detectarea cancerului pulmonar cu ajutorul albinelor!

06:51, 27.06.2024 - Albinele ar putea inlocui biopsia in detectarea cancerului pulmonar, demonstreaza primele teste efectuate de o echipa de cercetatori americani. Cainele a dovedit ca este capabil sa detecteze nivelul anormal de scazut al zaharului in sange. Acum, cercetatorii au fost interesați sa afle daca și alte specii…

BLENREP, MEDICAMENTUL REVOLUȚIONAR AL GSK Medicamentul GSK pentru cancerul de sange reduce sproape la jumatate riscul de deces in studiul clinic avansat

12:25, 03.06.2024 - Efectele secundare legate de ochi au dus la o rata de intrerupere a tratamentului de 9%, dar acestea au fost in general reversibile și gestionabile prin ajustari ale dozei. The post BLENREP, MEDICAMENTUL REVOLUȚIONAR AL GSK Medicamentul GSK pentru cancerul de sange reduce sproape la jumatate riscul…

Descoperire incredibila. Testul de sange care prezice riscul de reapariție a cancerului de san cu 3 ani inainte

07:20, 03.06.2024 - Un nou test de sange poate prezice riscul de reapariție a cancerului de san cu trei ani inainte ca tumorile sa apara la tomografie, o descoperire „incredibil de interesanta” care ar putea ajuta mai multe femei sa invinga definitiv aceasta boala.

Testul de sange care prezice riscul de reapariție a cancerului de san cu 3 ani inainte. Este o descoperire „incredibil de interesanta”

13:05, 02.06.2024 - Un nou test de sange poate prezice riscul de reapariție a cancerului de san cu trei ani inainte ca tumorile sa apara la tomografie, o descoperire „incredibil de interesanta” care ar putea ajuta mai multe femei sa invinga definitiv aceasta boala.

Riscul de reapariție a cancerului de san va putea fi prezis cu trei ani inainte. Descoperirea e considerata "incredibila"

12:16, 02.06.2024 - Un nou test de sange poate prezice riscul de reaparitie a cancerului de san cu trei ani inainte ca tumorile sa se vada la tomografie, aceasta fiind considerata o descoperire "incredibil de interesanta" care ar putea ajuta mai multe femei sa invinga definitiv aceasta boala, scrie The Guardian.

Proteinele din sange ar putea avertiza asupra cancerului cu 7 ani inainte de diagnosticare

13:40, 15.05.2024 - Proteinele din sange ar putea avertiza asupra cancerului cu 7 ani inainte de diagnosticare, au descoperit oamenii de știința. Medicii saluta descoperirea „importanta" și spun ca este un „prim pas crucial" pentru a oferi terapii preventive.


Ce parere ai despre aceasta stire?