Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Riscăm un război cu Rusia dacă NATO pune armele nucleare în prealertă? Primul general român format de americani are răspunsul

Publicat:

NATO ia in calcule punerea armelor nucleare in stare de prealerta, decizie privita la Moscova ca o escaladare și un nou pas spre razboi. Intr-un interviu pentru „Adevarul”, generalul (r) , primul ofițer roman cu studii la Harvard, are o cu totul alta explicație.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIV A inceput Al Treilea Razboi Mondial și nu realizam? Primul general roman pregatit de americani la Harvard vine cu vești proaste

07:00, 10.06.2024 - Generalul (r) Alexandru Grumaz, primul ofițer roman pregatit dupa Revoluție in SUA, explica, intr-un interviu pentru „Adevarul”, riscurile care exista in prezent și de ce ne aflam periculos de aproape de o escaladare care poate duce in orice moment pana la un nou razboi mondial.

Razboi mondial sau amenințari deșarte? Generalul care a reprezentat Romania la Comandamentul NATO da raspunsul

05:56, 31.05.2024 - Ucraina va putea lovi ținte din Rusia, iar mai mulți aliați sunt gata sa trimita trupe pe teritoriul ucrainean pentru a-i instrui pe ucraineni. Generalul (r) Virgil Balaceanu explica, intr-o analiza pentru „Adevarul”, cat ar putea conta aceste decizii istorice pe front.

Primul general roman format la Harvard raspunde unei intrebari presante. Ce șanse mai are Ucraina sa invinga Rusia EXCLUSIV

06:21, 08.05.2024 - Ucraina se afla intr-o situație dificila in fața unui inamic care are, aparent, resurse nelimitate. Generalul (r) Alexandru Grumaz explica, intr-un interviu pentru „Adevarul”, la ce ne-am putea aștepta in perioada urmatoare.

Ce sunt „forțele nucleare nestrategice”, pe care rușii le folosesc pentru a speria Occidentul, „la instrucțiunile comandantului suprem Vladimir Putin”

11:25, 07.05.2024 - Ministerul rus al Apararii a anunțat ca desfașoara, „la instrucțiunile comandantului suprem Vladimir Putin”, exerciții de instruire pentru alertarea forțelor nucleare nestrategice, adica a operatorilor de arme nucleare tactice. Publicația independenta rusa Meduza scrie ca rușii folosesc asta pentru…

Ce sunt armele nucleare tactice și de ce a ordonat Rusia efectuarea de exerciții

08:30, 07.05.2024 - Ministerul rus al Apararii a anunțat luni ca armata va efectua exerciții cu arme nucleare tactice - fiind pentru prima data cand un astfel de exercițiu este anunțat public de Moscova, relateaza Independent.

Adevarul despre Moscova lui Putin, dezvaluit de un vlogger roman din Rusia. „Va spun dupa 20 de ani de trai aici“ VIDEO

09:40, 27.04.2024 - Moscova este orașul care, tradițional, nu voteaza cu Putin și cu partidul acestuia, o perla a Rusiei, cel puțin la prima vedere, dar cu o mulțime de defecte. O spune un vlogger roman care traiește acolo de 20 de ani și analizeaza aceasta metropola.


Ce parere ai despre aceasta stire?