Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Richard Carapaz acuză Federaţia ecuadoriană că vrea să-l priveze de participarea la JO de la Paris

Publicat:
Richard Carapaz acuză Federaţia ecuadoriană că vrea să-l priveze de participarea la JO de la Paris

, campionul olimpic in proba de sosea, a acuzat, luni, Federatia ecuadoriana de specialitate (FEC) ca vrea sa-l impiedice sa participe la de la Paris din aceasta vara, pentru a acorda singurul loc de care dispune tara pentru acest eveniment lui , informeaza EFE, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

JO 2024: Rusia a anuntat boicotarea concursului de judo

17:25, 29.06.2024 - Federatia rusa de judo a decis sa nu trimita niciun reprezentant la Jocurile Olimpice de la Paris, denuntand "conditiile umilitoare" stabilite de Comitetul International Olimpic (CIO) care, vineri, autorizase doar patru judoka rusi la 14 categorii, transmite AFP.

Jannik Sinner va participa la JO 2024 atat in proba de simplu, cat si in cea de dublu

22:55, 14.06.2024 - Tenismanul Jannik Sinner, numarul unu mondial, va participa la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris atat in proba de simplu, cat si in cea de dublu, unde va face pereche cu Lorenzo Musetti, a anuntat vineri Federatia italiana de tenis, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Crește numarul sportivilor pentru Jocurile Olimpice: Romania a ajuns la 88

11:20, 24.05.2024 - Loredana Toma a obținut biletul pentru Paris 2024, dupa ce s-a clasat pe locul 4 in ierarhia mondiala feminina de haltere, in limitele categoriei 71 kg. Multipla campioana europeana si mondiala, Loredana este cea mai bine clasata halterofila din Europa. Participarea la Jocurile Olimpice este implinirea…

Ucraina confirma participarea la Jocurile Olimpice de la Paris

19:30, 21.05.2024 - Ucraina va trimite o echipa de sportivi la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 din acest an. Anunțul a fost facut la Kiev de ministrul Sportului, Matviy Bidnyi. Ucrainienii se vor prezenta la competiția suprema in pofida razboiului actual cu Rusia, potrivit Mediafax.

Australianca Sam Kerr nu va participa la JO de la Paris din cauza unei accidentari

14:56, 21.05.2024 - Australianca Sam Kerr, una din vedetele fotbalului australian, nu va participa cu selectionata tarii sale la Jocurile Olimpice de la Paris, care vor debuta in luna iulie, din cauza unei accidentari la un genunchi, a anuntat, marti, Federatia australiana, citata de EFE, potrivit Agerpres.

Paris 2024: Ucraina a confirmat participarea la Jocurile Olimpice

11:20, 21.05.2024 - Ucraina a anuntat ca isi va trimite sportivii la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, in pofida continuarii razboiului cu Rusia, a anuntat ministrul Sporturilor, Matvei Bidnii, la Kiev, conform DPA.

Delegația Marii Britanii nu-și trimite vedetele la Campionatele Europene de Inot de la Belgrad, acolo unde David Popovici va fi prezent

12:45, 10.05.2024 - Federația britanica a decis sa fie reprezentata de o delegație de 10 sportivi de perspectiva la CE de la Belgrad, care vor avea loc la mijlocul lunii iunie. Astfel ca Matt Richards, Duncan Scott sau Tom Dean absenteaza de la ultima competiție continentala majora ce preceda Jocurile Olimpice de la Paris.…

Șansa de pe urma pentru Simona Halep: participarea la JO Paris 2024 tot mai aproape

20:26, 18.04.2024 - Pe ultima suta de metri, Simona Halep are șanse mari sa prinda un loc pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024, aceasta fiind și ultima posibilitate pentru fostul lider mondial  la tenis de a lua parte la aceasta competiție. Halep a primit aceasta șansa dupa ce Federația Romana de Tenis a depus dosarul…


Ce parere ai despre aceasta stire?