Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REZULTATE FINALE PARLAMENTARE 2012. Lista noilor senatori, publicată de BEC

Publicat:

(BEC) a publicat, marti seara, lista mandatelor de senatori atribuite pe judete:


ALBA
Atanasiu Teodor - USL (PNL)  
- ARD (PDL)

ARAD
Ungureanu Mihai Razvan - ARD (FC)  
- USL (PNL)  
- ARD (PDL)

ARGES
Popa Ion - USL (PNL)  
- USL (PSD)  
- PPDD 
- USL (PSD)  
- USL (PNL)

BACAU
Luchian…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

BEC: Rezultatele finale ale alegerilor europarlamentare. Unde se repeta scrutinul

22:20, 18.06.2024 - Rezultatele finale europarlamentare. Biroul Electoral Central (BEC) a afișat, oficial, rezultatele de la alegerile de pe 9 iunie. Cine a caștigat cele mai multe mandate anul acesta, dar și care sunt localitațile in care se repeta scrutinul. Rezultatele finale europarlamentare Alianța PSD-PNL a obținut…

BEC a anunțat rezultatele finale ale alegerilor europarlamentare. Cine merge in Parlamentul European

21:40, 18.06.2024 - Biroul Electoral Central a anuntat, marti seara, rezultatele finale ale alegerilor europarlamentare care au avut loc pe 9 iunie. Potrivit acestora, alianța PSD-PNL a obținut cele mai multe voturi: 48,55%, ceea ce se traduce prin 19 mandate de eurodeputat.

Rezultate finale in municipiul Suceava. Rimbu – 42,48%, Harșovschi – 27,65%. PSD a obținut 10 consilieri locali

19:31, 12.06.2024 - Biroul Electoral Central a publicat astazi rezultatele finale ale alegerilor din municipiul Suceava. Candidatul PSD Vasile Rimbu a obținut un procent de 42,48%, fiind votat de 17.186 de alegatori din municipiul Suceava. Pe locul doi s-a situat actualul viceprimar PNL al Sucevei, Lucian Harșovschi, acesta…

Europarlamentare 2024: Florin Calinescu deschide lista Partidului Diaspora Unita

09:50, 05.06.2024 - Actorul si regizorul Florin Calinescu deschide lista candidatilor Partidului Diaspora Unita pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe data de 9 iuniem, conform Agerpres.Partidul Diaspora Unita a depus la Biroul Electoral Central o lista de 31 de candidati.

BEC a respins candidaturile lui Paul Jurma și ale reprezentanților Partidului Diaspora Unita

00:00, 17.04.2024 - Biroul Electoral Central (BEC) a respins, marti, lista candidaturilor propuse de Partidul Diaspora Unita la alegerile pentru membrii din Romania in Parlamentul European, precum si candidatura independenta a lui Paul Octavian Jurma. Potrivit deciziei luate de BEC in sedinta de marti, candidaturile propuse…

REPER a depus lista cu candidatii la europarlamentare la BEC. Cate semnaturi a strans partidul lui Ciolos

17:30, 10.04.2024 - Lista candidatilor REPER pentru alegerile europarlamentare a fost depusa miercuri la Biroul Electoral Central, aceasta fiind deschisa de eurodeputatul Dacian Ciolos si de copresedintii partidului, Ramona Strugariu si Dragoș Pislaru.

AUR a depus listele cu candidați pentru alegerile europarlamentare. Simion: „Suntem singura formatiune care nu a fost la guvernare”

22:36, 08.04.2024 - Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) a depus luni, la Biroul Electoral Central, lista de candidati pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie. Lista este deschisa de Cristian Terhes, Claudiu Tarziu si Gheorghe Piperea.

'Dreapta Unita' a depus la BEC peste jumatate de milion de semnaturi - Lista completa a candidaților USR-PMP-FD

12:35, 08.04.2024 - Liderii aliantei Dreapta Unita au depus, luni la Biroul Electoral Central (BEC) peste 530.000 de semnaturi de sustinere pentru a candida la alegerile europarlamentare. Semnaturile au fost mai multe ca cele stranse de USR in alianta la precedentele europarlamentare din 2019.


Ce parere ai despre aceasta stire?