Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REVOLUȚIE în medicină: A fost testat medicamentul care VINDECĂ mai multe tipuri de CANCER! Urmează să apară pe piață

Publicat:

Un medicament aflat in faza de experiment a ajutat medicii, in sfarsit, sa trateze jumatate din cazurile de cancer care de obicei deveneau imune la pastile.

Cercetatorii de la Universitatea din California, din , au folosit un medicament in curs de dezvoltare, facut de , care ajuta la incetinirea cresterii celulelor de plamani, piele, coloana si pancreas, conform Dailymail.co.uk.

Citește și: Angajari pe prietenii-Un controversat ministru și-a angajat de doua ori prietena pentru a-i mari salariul

Tipurile de cancer pe care medicii spera sa le…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

A fost descoperita o noua proprietate a luminii: cercetatorii spun ca ar putea duce la progrese majore in tehnologii

04:35, 11.05.2024 - Un grup de chimiști de la Universitatea din California, Irvine, au descoperit recent un nou mod in care lumina interacționeaza cu materia. Aceasta descoperire ar putea duce la imbunatațiri semnificative in tehnologii precum sistemele de energie solara, diodele emițatoare de lumina și laserele cu semiconductori.

VIDEO. Studenții mediciniști din Timișoara le-au cantat de drag și dor profesorilor lor, medicii din spitale

15:50, 10.05.2024 - Cu versuri despre garzi, note la sesiune și materii grele, aproximativ 170 de studenți de la Universitatea de Medicina și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara au vrut sa faca o bucurie celor care le-au fost mentori și care le vor fi colegi de secții, dupa ce incep munca prin spitale. „Serenadele studențești”…

Cercetatorii au anunțat dieta care ajuta bolnavii de cancer de prostata: Boala evolueaza mai lent

23:51, 04.05.2024 - O dieta bazata pe plante - una care nu exclude carnea și peștele, dar care este compusa in mare parte din alimente vegetale - ar putea contribui la incetinirea evoluției cancerului de prostata, potrivit unei cercetari coordonate de Universitatea din California, San Francisco.

Proiect european pentru screeningul cancerului gastric in parteneriat cu UMF Cluj: „Anul 4.000 de romani sunt diagnosticați”

15:05, 29.04.2024 - Luni, 29 aprilie, s-a lansat programul „TOGAS – in drumul spre screeningul gastric in Uniunea Europeana” in parteneriat cu Universitatea de Medicina și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj.

CANCER Primul vaccin ARNm personalizat pentru melanom, testat in Marea Britanie

15:20, 27.04.2024 - Medicii din Marea Britanie testeaza un vaccin oncologic personalizat cu ARNm pentru melanom, avand potențialul de a trata și alte tipuri de cancer. The post CANCER Primul vaccin ARNm personalizat pentru melanom, testat in Marea Britanie first appeared on Informatia Zilei .

Olandezul care a avut COVID pentru un numar record de 613 zile n-a putut fi vindecat, iar virusul a suferit peste 50 de mutații in corpul lui

13:10, 20.04.2024 - Un barbat olandez e considerat cel mai lung caz de infecție cu COVID inregistrat vreodata și a fost infectat timp de 613 zile, un record. Virusul s-a transformat in acest timp intr-o varianta noua, unica, care a derutat cercetatorii medicali, relateaza saptamanalul american Time, preluat de catre cotidianul…

UMF Cluj vrea sa construiasca un camin pentru studenți și medicii rezidenți langa Spitalul Regional de Urgența din Cluj

11:15, 20.04.2024 - Realizarea Spitalului Regional de Urgența Cluj reprezinta o investiție sigura, potrivit rectorului UMF „Iuliu Hațieganu”, Anca Buzoianu. Universitatea de Medicina din Cluj intenționeaza sa realizeze in proximitatea spitalului un camin pentru medicii rezidenți și studenții mediciniști.

UMF Cluj, singura universitate de medicina din Romania inclusa in clasamentul QS World University Rankings by Subject 2024

09:45, 11.04.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, ramane singura universitate de profil care figureaza in clasamentul internațional QS World University Rankings by Subject 2024. UMF Cluj se situeaza, la fel ca anul trecut, ocupand poziția 301-350 in clasamentul internațional…


Ce parere ai despre aceasta stire?