Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Revoluție în gaming: primul pacient Neuralink dezvăluie abilități supraomenești în jocuri video

Publicat:
Revoluție în gaming: primul pacient Neuralink dezvăluie abilități supraomenești în jocuri video

, primul pacient care a primit un implant Neuralink, dezvoltat de start-up-ul lui , a dezvaluit recent ca dispozitivul i-a imbunatațit considerabil abilitațile in jocurile video. La doar 29 de ani, Arbaugh a suferit o accidentare la scufundari in urma cu opt ani, pierzand controlul asupra membrelor sale. Insa, grație acestui implant revoluționar, […] The post Revoluție in gaming: primul pacient Neuralink dezvaluie abilitați supraomenești in jocuri video appeared first on Puterea.ro .

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol si foto: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elon Musk a devenit tata pentru a 12-a oara. Cine este actuala partenera a miliardarului

15:00, 25.06.2024 - Elon Musk, directorul general Tesla, a confirmat ca a devenit tata din nou. Shivon Zilis, directorul Neuralink, este cea care l-a facut parinte pentru a 12-a oara, cei doi mai avand impreuna doi copii.

Elon Musk a devenit, din nou, tata. S-a nascut copilul cu numarul 12 al miliardarului

21:20, 23.06.2024 - Elon Musk, cunoscutul miliardar și inovator, a devenit tata din nou. Mama copilului este Shivon Zilis, directorul de proiecte speciale la Neuralink, una dintre companiile lui Musk. Conform informațiilor publicate de Business Insider, Zilis a nascut la inceputul acestui an, aducand pe lume al treilea…

Neuralink va implanta un cip cerebral la o a doua persoana. Anunțul vine la cateva saptamani dupa ce primul pacient a avut probleme cu dispozitivul

19:10, 20.05.2024 - La doar cateva saptamani dupa ce primul pacient cariua i-a fost implantat un cip a avut probleme cu dispozitivul, Neuralink a primit aprobarea pentru a face aceasta procedura unei alte persoane.

Neuralink a primit aprobarea pentru a implanta un cip cerebral la o a doua persoana. Primul pacient a avut rezultate uluitoare: "Am plans"

17:31, 20.05.2024 - Autoritațile din SUA au dat aprobare companiei Neuralink a lui Elon Musk pentru a implanta cipul sau cerebral la o a doua persoana. In același timp, FDA a aprobat soluțiile propuse de companie pentru o ajustare la primul participant.

Cipul lui Neuralink, respins de creierul pacientului

16:00, 10.05.2024 - Prima incercare a  Neuralink de a implanta un  cip in craniul unei ființe umane a eșuat in mod neașteptat, dupa ce dispozitivul a inceput sa se desprinda de creierul pacientului, a dezvaluit compania. Pacientul, Noland Arbaugh, a suferit o intervenție chirurgicala in februarie, cand i s-a atașat un…

Primul pacient cu "cip" al lui Elon Musk a avut probleme cu implantul. Neuralink anunta ca a rezolvat problema

15:21, 10.05.2024 - Start-upul lui Elon Musk, Neuralink, care dezvolta un implant cerebral, a anuntat ca a remediat o problema care a redus temporar capacitatea primului sau pacient de a controla cursorul mouse-ului cu ajutorul gandurilor.

Pițurca dezvaluie: „Lucescu a vrut sa antreneze Steaua” + Iese la atac: „Steaua n-a fost ajutata de absolut nimeni. Dinamo avea puterea”

15:00, 14.04.2024 - Victor Pițurca a vorbit despre rivalitatea dintre Steaua și Dinamo de dinainte de Revoluție și dezvaluie cum Mircea Lucescu voia sa antreneze echipa rivala. Fostul atacant al Stelei respinge ideea ca Valentin Ceaușescu, fiul lui Nicolae Ceaușescu, o ajuta pe Steaua. Și susține ca Mircea Lucescu a vrut…

Un rival al companiei lui Elon Musk pregatește testarea unui implant cerebral

21:20, 08.04.2024 - Synchron Inc., un rival al companiei Neuralink a lui Elon Musk, se pregatește sa recruteze pacienți pentru un studiu clinic extins. Compania vrea sa obțina aprobarea comerciala a dispozitivului sau de implant cerebral.


Ce parere ai despre aceasta stire?