Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Revine „Balena Albastră”: Un nou joc al morții face victime în toată Europa

Publicat:
Revine „Balena Albastră”: Un nou joc al morții face victime în toată Europa

Inca un joc criminal face victime pe rețelele de socializare. Un adolescent in varsta de 12 ani a murit sufocat, dupa ce a raspuns unei provocari. Baiatul s-ar fi legat cu o curea de pat și a murit sufocat, scrie evz.ro .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

COVID-19 revine: crește numarul de cazuri și spitalizari

11:15, 25.06.2024 - Semnal de alarma tras de medicii britanici. Ei sustin ca, desi pandemia de Covid-19 a trecut, exista semnale ingrijoratoare in privinta viitorului apropiat. Nu sunt deloc vesti bune, mai ales ca suntem in plin sezon al concendiilor, ceea ce inseamna ca oamenii vor calatori peste tot in Europa. Experții…

Cauza morții celor 8 victime de la Ferma Dacilor. Ce s-a stabilit

12:05, 15.06.2024 - In urma investigațiilor intense desfașurate de autoritați in cazul tragic de la Ferma Dacilor, unde opt persoane și-au pierdut viața intr-un incendiu devastator, au fost stabilite concluziile preliminare despre cauzele acestui eveniment cumplit.

Accident intre un autobuz și o duba de transport marfa intre Rasnov si Predeal. O persoana a murit și alte trei au fost ranite

08:10, 28.05.2024 - Accident rutier s-a produs, marți,  pe DN 73 A, intre localitatile Rasnov si Predeal, județul Brașov, intre un autobuz in care se aflau 20 de persoane si o duba de transport marfa in care se afla doar șoferul, informeaza BizBrașov.„In urma accidentului au rezultat patru victime dintre care doua incarcerate.…

Dan Barna spune ca PNL a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gura si aruncat sub patul PSD

19:46, 22.04.2024 - Vicepresedintele USR Dan Barna a afirmat, luni, la Ploiesti, ca PNL-ul pe care il stiau cei care credeau in democratie si in drumul european al Romaniei „a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gura”, fiind „aruncat sub patul PSD”.

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

MAE, cu precizari despre accidentul in care au murit doi tineri, in Italia: Printre victime nu sunt cetațeni ai RM

14:25, 15.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe vine cu precizari, in contextul informațiilor publicate de mass media italiana, precum ca un moldovean de 23 de ani, rezident in Pescara, a decedat in urma unui grav accident rutier, produs in noaptea de joi spre vineri, 12 aprilie, in Italia.

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.


Ce parere ai despre aceasta stire?