Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REVENIRE în forţă! Renault se întoarce în Formula 1, cumpărându-şi înapoi Lotus

Publicat:

Dupa sase luni de negocieri, Renault a decis sa cumpere inapoi Lotus, pe care a detinut-o pana in 2009, astfel ca va reveni cu propria echipa in Formula 1 incepand din sezonul urmator.

Renault va anunta detalii despre echipa in luna ianuarie, insa cel mai probabil va reveni la traditionala culoare galbena pentru monopost.

Potrivit unor informatii neoficiale, Renault a reusit sa obtina din partea lui un statut privilegiat de echipa istorica, prin care va primi numeroase bonusuri financiare.

In schimb, francezii au dat asigurari ca vor ramane in Formula

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Lando Norris (McLaren) va pleca din pole position la Marele Premiu al Spaniei la Formula 1

10:55, 23.06.2024 - Pilotul britanic Lando Norris (McLaren) va pleca din pole position la Marele Premiu al Spaniei la Formula 1, a zecea etapa a Campionatului Mondial, dupa ce a obtinut cei mai buni timpi din calificarile de sambata de pe circuitul catalan Montmelo, devansandu-l pe actualul lider al clasamentului general,…

Pilotul Yuki Tsunoda si-a prelungit contractul cu echipa Racing Bulls

20:16, 09.06.2024 - Racing Bulls a prelungit cu un an contractul pilotului japonez Yuki Tsunoda, a anuntat aceasta echipa de Formula 1, partener al Red Bull, in marginea Marele Premiu al Canadei de la Montreal, informeaza AFP.

Cați bani va incasa un pensionar cu 25-30 de ani de munca. Noile pensii de la 1 septembrie 2024

14:40, 09.06.2024 - Ministrul Muncii a explicat modul de calcul al noilor pensii și cum pot afla simplu pensionarii care au o vechime in munca de peste 25 de ani cați bani in plus vor primi in cateva luni.Simona Bucura Oprescu a subliniat cat este de importanta contribuția platita din salariu.Astfel, nu este suficient…

Campionatul Mondial de Formula 1, intrerupt din cauza unui teribil acrosaj

18:20, 26.05.2024 - Marele Premiu al Principatului Monaco, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1 din acest sezon, a fost intrerupt, duminica, la cateva momente dupa start din cauza unui acrosaj intre mai multi piloti, informeaza AFP.Impresionantul accident i a implicat pe mexicanul Sergio Perez, ale carui roti…

Formula 1: Max Verstappen, invingator in cursa sprint de la Miami

19:40, 04.05.2024 - Plecat din pole position, Max Verstappen nu a avut nicio emoție și a caștigat cursa sprint contand pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami. Podiumul a fost completat de Charles Leclerc (Ferrari) și Sergio Perez (RedBull).

Formula 1: Max Verstappen, victorie și in MP al Chinei - Prezența pe podium pentru McLaren

11:50, 21.04.2024 - Max Verstappen (Red Bull) a demonstrat din nou ca nu are rival in Formula 1 și s-a impus fara emoții in Marele Premiu al Chinei. Campionul mondial a fost urmat de Lando Norris (McLaren), iar podiumul a fost completat de Sergio Perez (Red Bull).

Formula 1: Max Verstappen nu a prins podiumul in calificarile cursei sprint de la MP al Chinei

11:25, 19.04.2024 - Max Verstappen (campionul mondial en-titre) va pleca de pe locul 4 in prima sursa sprint a sezonului, cea contand pentru Marele Premiu al Chinei. Cel mai bun timp a fost stabilit de Lando Norris (McLaren), englezul fiind urmat de Lewis Hamilton (Mercedes) și Fernando Alonso (Aston Martin).


Ce parere ai despre aceasta stire?