Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REVEDERE între medici după 40 de ani. Absolvenţii şi-au amintit cu nostalgie de peripeţiile din anii de studenţie

Publicat:

S-au revazut dupa 40 de ani. Promotia anului 1975, de la Universitatea de medicina si-a dat intalnire la un restaurant din Capitala. Dupa atatia ani, fostii colegi au avut ce-si povesti. Ei si-au depanat amintirile intr-o atmosfera relaxanta si cu bucate alese pe masa. 

Studentii de altadata, astazi oameni in toata firea, au retrait cu emotii si zambete pe fata reintalnirea cu fostii colegi, dupa atata amar de vreme. Unii au facut cale lunga sa ajunga aici. 

"Chiar si doua mii daca trebuie le-oi face. Evenimentele din studentie sunt cele mai bune, zic si eu cum zicea ,…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

BCS a contestat la CC fuzionarea Spitalului de Boli Infecțioase cu cel de Dermatologie si Maladii Comunicabile: „Proiectul PAS incalca Legea Suprema”

12:05, 26.06.2024 - Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor din Republica Moldova, Vladimir Odnostalco și Alla Darovannaia, au sesizat astazi Curtea Constituționala cu privire la constituționalitatea hotararii Guvernului de a fuziona Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorba” și Dispensarul Republican Dermatovenerologic.

Focar de tuberculoza la o gradinita privata din Iasi. DSP face ancheta epidemiologica

22:20, 20.06.2024 - Un focar de tuberculoza a fost identificat la o gradinita privata din judetul Iasi, transmit reprezentantii Spitalului de Pneumoftiziologie si ai Directiei de Sanatate Publica. Ancheta epidemiologica este in plina desfasurare.

Caz grav in capitala - Paralizie cu simptome de poliomielita. Medicii: "Este alarmant"

12:31, 17.06.2024 - Un caz de paralizie flasca, cu simptome de poliomielita, este suspectat in capitala. Anunțul a fost facut astazi de șeful adjunct al Direcției generale de asistența medicala și sociala, Vladimir Bolocan, la ședința Primariei. „Este un lucru alarmant, deoarece se spune ca poliomielita a fost eradicata.…

Spitalul ”Grigore Alexandrescu”: Un nou transplant hepatic la copil

08:05, 24.04.2024 - O echipa de medici de la Institutul Clinic Fundeni și Spitalul ”Grigore Alexandrescu” au realizat, marți, un nou transplant hepatic pediatric. Este al treilea transplant hepatic la un copil și al 11-lea de la inființarea, anul trecut, a Centrului de transplant hepatic pediatric din cadrul Spitalului…

Au fost transferați primii copii la spitalul construit din donații de Asociatia „Daruieste Viata”

15:25, 16.04.2024 - Spitalul construit de Asociatia „Daruieste Viata”, cu sprijinul a peste 350.000 de donatori si 8.000 de firme, a inceput sa functioneze si a preluat copii internati pana acum in sectiile de oncologie, neurochirurgie, chirurgie si ATI din cladirea veche a Spitalului „Marie Curie”.

Geoana, despre viteza de reacție a NATO in cazul unei invazii rusești in Romania: „Noi, acum, lucram din ziua zero”

07:45, 08.04.2024 - Mircea Geoana, secretarul general adjunct al NATO, a declarat duminica seara, la Digi24, ca NATO nu vede un risc iminent la adresa securitatii tarilor NATO, insa in scenariul unui atac asupra Romaniei, „ideea ca ai nevoie de 24 de ore ca sa-ți vina aliații este desueta”.„Noi, cand planificam ceea ce…

Cum se simte fetița de 4 ani care a cazut in iaz. Medicii fac eforturi pentru a o ține in viața

14:55, 06.04.2024 - Fetița care a cazut in iaz in Iași se afla intre viața și moarte. Medicii fac tot posibilul pentru a o salva, dar șansele sunt minime. In prezent, micuța se afla in coma de gradul patru, internata la Secția de Terapie Intensiva a Spitalului de Copii „Sfanta Maria”


Ce parere ai despre aceasta stire?