Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţineri pe bandă rulantă în dosarul evaziunii fiscale de zeci de milioane de euro

Publicat:

Anchetatorii au gasit 600 de mii de euro in seiful directorului de achizitii din cadrul ANAF, . In total, s-au dat 45 de ordonante de retinere pentru 24 de ore in urma audierilor maraton de noaptea trecuta. Una este pe numele lui , liderul din Giurgiu. Si fostul iubit al , omul de afaceri de origine libaneza este acum in vizorul autoritatilor.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cumparari directe: Synesis Partners SRL elaboreaza cereri de finantare pe banda rulanta pentru investitiile derulate de Primaria Constanta (DOCUMENTE)

16:46, 29.06.2024 - 60.000 lei fara TVA, aproximativ 12.000 euro fara TVA au castigat cei de la Synesis Partners SRL de la Primaria Constanta La mijloc sunt trei cumparari directe care vizeaza elaborarea unor cereri de finantare pentru municipalitate in vederea obtinerii unor fonduri pentru reabilitarea, modernizarea si…

Firma protejata de Coldea a caștigat licitații pe banda rulanta. Petre Badea a incasat zeci de milioane de euro

19:40, 18.06.2024 - Serviciile de informații din Romania au extins semnificativ influența lor economica in diverse domenii, printre care agricultura, construcții, IT și servicii petroliere. Aceasta influența a fost adesea facilitata prin intermediul firmelor protejate și prin accesul privilegiat la informații strategice.…

Motivele care au dus la victoriile pe banda rulanta ale extremiștilor in PE: Prețurile uriașe, migrația, razboiul

23:50, 10.06.2024 - Economia, migratia si conflictele internationale au fost principalele preocupari ale alegatorilor la scrutinul pentru Parlamentul European, sugereaza, luni, datele unui sondaj efectuat in cele mai mari tari membre ale blocului comunitar, relateaza Reuters.

Concedieri pe banda rulanta la Arad, in industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”

21:35, 23.05.2024 - Mai multe companii din industria automotive din judetul Arad au notificat autoritatile cu privire la intentia de a recurge la concedieri colective, invocand scaderea comenzilor pentru masini electrice in Europa.

Ciuca: Romania trece la o noua etapa judiciara prin aplicarea Legii privind combaterea evaziunii fiscale

20:51, 10.05.2024 - Presedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciuca, a declarat, vineri, dupa promulgarea Legii privind combaterea evaziunii fiscale, ca Romania trece la o noua etapa judiciara in aceste spete, mentionand ca "au fost destule cazuri in care executarea pedepsei nu a remediat

Se intoarce roata: giganții IT angajeaza oameni din Romania, in timp ce concedierile curg pe banda rulanta in SUA sau vestul Europei

07:15, 18.04.2024 - Zeci de mii de specialiști in domeniul IT din Statele Unite ale Americii și-au pierdut locurile de munca, intr-un an și jumatate, informeaza Rador Radio Romania.Criza industriei IT din America nu i-a afectat pe absolvenții Universitații Politehnica Timișoara.

DNA a clasat dosarul lui Relu Fenechiu, fost ministru PNL, in care este acuzat ca ar fi primit o mita de peste 4 milioane de euro

13:05, 03.04.2024 - DNA a clasat dosarul in care fostul ministru liberal era acuzat de luare de mita, potrivit G4Media. Anchetatorii au susținut ca Relu Fenechiu ar fi primit o mita de 4,3 milioane de euro pentru a interveni lafinul lui, Cristian Adomniței.

Se deschide o noua fabrica in Romania. Angajarile vor curge pe banda rulanta

18:30, 01.04.2024 - Deși investiția, una de peste 125 de milioane de euro, era anunțata inca din 2022, de-abia acum putem spune ca se deschide o noua fabrica in Romania, iar angajarile vor curge pe banda rulanta.


Ce parere ai despre aceasta stire?