Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Vinete umplute cu ciuperci

Publicat:

Mod de preparare: Vinetele se taie felii cu 5-6 cm grosime, cu o lingurita se scoate o parte din miez si se pune deoparte. Vinetele se prajesc in ulei, se umplu cu masa obtinuta, se pun pe tava, se presara cu brinza, se stropesc cu untul topit si se coc in cuptor pina la obtinerea unei cruste rumene. Vinetele umplute pot fi servite si reci si calde. Prepararea umpluturii: Ciupercile se fierb, rosi

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Rețete de vara. Ingredientul secret pentru cea mai gustoasa salata de vinete cu ardei copți

23:50, 28.06.2024 - Vara, cand sunt multe legume in gradini și in piețe, gospodinele din Romania prepara fel și fel de preparate delicioase. Printre acestea se numara și salata de vinete cu ardei copți. In randurile de mai jos, noi iți vom prezenta o rețeta pentru o astfel de salata. Este gustoasa și ușor de facut. Iata…

Rețeta zaalouk. Cum sa prepari zacusca marocana. Cat de diferita este de cea romaneasca

23:35, 26.06.2024 - Rețeta zaalouk. Cum sa prepari zacusca marocana Timp de preparare30 minuteTimp de gatire30 minuteTimp total1 ora Porții: 3-4IngredienteIngrediente zaalouk2 vinete4 roșii3 linguri pasta de roșii2 linguri boia de ardei (paprika)4 caței de usturoi1 lingura fulgi de ardei iute1 lingura chimion macinat1…

Rețeta pentru cea mai buna dulceața de nuci verzi. Ce sa pui la final in borcane, ingredientul care schimba tot gustul

13:05, 19.06.2024 - Dulceața de nuci verzi este o delicatesa apreciata in bucataria tradiționala romaneasca, renumita pentru gustul sau rafinat și aroma inconfundabila. Prepararea acestei rețete necesita rabdare și atenție, dar rezultatul final merita cu prisosința efortul. Unul dintre secretele acestui desert este adaugarea…

RETETA ZILEI: Frigarui din ficat de gaina in slanina afumata

19:50, 09.05.2024 - Mod de preparare: Slanina afumata se taie panglici. Ficatul de gaina se inveleste cu panglicile din slanina afumata si se imbraca pe betisoare sau ace pentru frigarui. Se frige pe reteaua de gratar la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte. Mujdeiul se serveste separat. Ingrediente: • 800 g ficat…

Oua umplute cu ton sau pate dupa rețeta lui Sorin Bontea. Ingredientul secret care da tot gustul bun

11:10, 04.05.2024 - Cea mai buna rețeta de oua umplute, direct de la chef Sorin Bontea. Celebrul bucatar a dezvaluit cum faci cel mai gustos preparat de Paște, pe care toata familia il va adora. Cum se pregatesc, de fapt, ouale umplute cu ton sau pateu și ce ingredient-secret le da un gust aparte. Cea mai buna rețeta […]…

Rețeta deosebita de oua umplute. De ce sa le fierbi pe cele mai apropiate de data de expirare

21:55, 20.04.2024 - In materialul de astazi, Playtech Știri iți prezinta o rețeta de oua umplute cum nu ai mai vazut niciodata. Vor disparea rapid de pe masa, indiferent daca le servești sub forma de aperitiv sau ca gustare. Care sunt secretele preparatului, cum sa alegi ouale și cum sa le gatești. E mai simplu decat crezi!…

Rețeta de vinete umplute cu ciuperci. Preparatul de post care va reuși sa te surprinda

10:05, 10.04.2024 - Pentru aceasta zi de miercuri ți-am pregatit o rețeta de vinete umplute cu ciuperci. Iți vom spune pas cu pas cum sa gatești aceasta mancare gustoasa. Este preparatul de post care va reuși sa te surprinda și iți va incanta papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa…

Fleica de porc la cuptor si ciuperci cu smantana

00:31, 05.04.2024 - Cel mai important pas al acestei retete este marinarea carnii de porc, cu o zi inainte de a fi gatita. Ingrediente: 1 bucata de fleica de porc sare, piper 1 lingura ulei 1 lingura de cimbru 2-3 catei de usturoi 1 lingurita boia afumata 1 lingura de mustar Se condimenteaza carnea cu ingredientele de…


Ce parere ai despre aceasta stire?