REŢETA ZILEI: Ruladă cu brînză de vaci
Publicat:Mod de preparare: Prima varianta: Adaugati la brinza untul moale, usturoiul maruntit. Amestecati, adaugați suc de lamiie si bateti pina la formarea unei mase uniforme. Puneti masa cu grosimea de circa 1-1 ½ cm pe pelicula alimentara in forma de dreptunghi. Presarați cu nucile macinate, uscate in prealabil. Formati o rulada si raciti-o. Inainte de a o servi taiati-o felii. Varianta a doua: Treceti
Citeste articolul mai departe pe noi.md…
Sursa articol: noi.md
Stiri pe aceeasi tema
Dorada in crusta de sare la cuptor
00:16, 07.06.2024 - Carnea de pește gatita astfel iese foarte frageda și suculenta. Pestele isi ia cata sare are nevoie, iar condimentele puse in interiorul pestelui ii ofera un gust fresh. Ingrediente: 2 buc. dorada 4 felii de lamaie 2 oua 1 kg de sare grunjoasa 2 linguri de faina 2 crengute de rozmarin (sau orice alte…
Aluat fraged de casa pentru pizza, placinte și brioșe. Este pe baza de iaurt și NU are ou
12:15, 06.06.2024 - Ingredientele necesare- 1 pahar de iaurt (250 ml)- 1/2 pahar de ulei vegetal sau jumatate pachet de unt topit- 11 grame drojdie uscata (1 pachet)- 1 lingurița sare- 1 lingura zahar- 3 cani faina de grau Rețeta pentru cea mai delicioasa prajitura cu vișine, care va incanta gusturile pofticioșilor Cum…
Leacul nemțesc pentru curațarea arterelor, reducerea nivelului de colesterol si cresterea sistemul imunitar
17:51, 20.05.2024 - Reteta este simpla și accesibila, fiind compusa dintr-un amestec de ingredientele naturale și aromate. Acest amestec este suficient pentru a detoxifica ficatul și pentru a imbunatați imunitatea, facandu-l perfect pentru cei care cauta un mod natural de a-și menține sanatatea. Daca aveți probleme cu…
Muschiulet de porc fraged cu mix de salata
00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…
Secretul cozonacului perfect: Temperatura ideala la care se coc cozonacii pentru a fi pufoși
22:10, 25.04.2024 - Temperatura ideala de coacereDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa intre 175 și 190 de grade Celsius, timp de aproximativ o ora.…
Secretul cozonacului perfect: Temperatura ideala la care se coc cozonacii pentru a fi pufoși
16:20, 25.04.2024 - Temperatura ideala de coacereDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa intre 175 și 190 de grade Celsius, timp de aproximativ o ora.…
Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla
10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…
Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare
14:15, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…