Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţeta Zilei: Plăcintă cu piept de pui şi brânză

Publicat:

Ingrediente

Pentru aluat

1 pachet de foitaj

Pentru umplutura

1 piept de pui

1 ou

200 g branza de oaie zdrobita cu furculita

50 g smantana

2 rosii

ulei

sare

piper

Pentru decor

1 ou batut

salata verde

rucola

Cum se prepara

Decongelezi aluatul foitaj, il intinzi si ungi fiecare foaie cu ulei. Pentru umplutura, tai pieptul de pui bucati de grosime potrivita, le dai cu sare si piper si le prajesti in ulei pe fiecare parte. Le scoti si le dai deoparte.

Amesteci branza zdrobita

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum prepari placinta cu spanac, un aperitiv delicios la inceput de vara

09:36, 25.05.2024 - Ce ingrediente sunt necesare pentru placinta cu spanac- 1 pachet de aluat foietaj proaspat sau facut in casa- 500g de spanac proaspat sau congelat- 1 ceapa mare, tocata fin- 2 caței de usturoi, marunțiți- 200g de branza feta, sfaramata- 100g de branza de capra, faramițata- 3 oua mari- 100ml de smantana…

Cum obții un sos clasic pentru paste, la fel ca in Italia. Ingredientul secret care-l face cremos și delicios

11:21, 23.05.2024 - Folosește unt in sosul pentru paste Marcella Hazan, autoare de carți de bucate, folosește unt in cunoscuta sa rețeta de sos de roșii din cartea sa „Essentials of Italian Cooking”. Conform acesteia, pentru sosul de roșii incredibil de simplu, dar foarte aromat, ai nevoie de doar patru ingrediente:- roșii…

Cum obții un sos clasic pentru paste, la fel ca in Italia. Ingredientul secret care-l face cremos și delicios

08:56, 23.05.2024 - Folosește unt in sosul pentru paste Marcella Hazan, autoare de carți de bucate, folosește unt in cunoscuta sa rețeta de sos de roșii din cartea sa „Essentials of Italian Cooking”. Conform acesteia, pentru sosul de roșii incredibil de simplu, dar foarte aromat, ai nevoie de doar patru ingrediente:- roșii…

Gozmele – rețete placinta turceasca. Cum se prepara și cu ce umpluturi

09:05, 07.05.2024 - Gozmele inseamna un aluat de patiserie nedospit, care se intinde intr-o foaie subțire și se adauga umpluturi diverse. Vezi mai jos cum faci cea mai buna rețeta de placinta turceasca, gozmele.Gozmele, un deliciu culinar turcesc, mini placinte umplute cu diferite amestecuri care mai de care mai delicioase.…

Khachapuri, placinta cu branza din Georgia

14:06, 18.04.2024 - Khachapuri, o paine savuroasa umpluta cu branza, este un fel de mancare emblematic pentru Georgia, apreciat ca o gustare sau o masa completa. Adesea cumparat de la chioșcurile stradale, acesta variaza in forma și conținut, cele mai populare soiuri fiind Imeretian (rotund) și Adjaran (deschis, cu un…

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek

16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…


Ce parere ai despre aceasta stire?