Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI - MIERCURI: Cum să găteşti o masă delicioasă din resturile rămase în frigider

Publicat:

Ai pofta de o masa inedita, dar nu prea mai ai nimic prin frigider? Nu arunca resturile de mâncare ramase dupa sarbatori, caci daca îti folosesti putin imaginatia poti obtine preparate absolut delicioase.

Iata de ce ai nevoie pentru o masa extraordinara:

8 oua

2 linguri unt topit

sare si piper

mezeluri si brânzeturi ramase prin frigider

Mod de preparare:

Preîncalzeste cuptorul la 176 grade Celsius. Între timp, taie partea de sus a chiflelor si scoate-le miezul.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Brioșe cu ciocolata, cu efect lava cake. Exteriorul lor ușor crocant ascunde un interior surprinzator și delicios de ciocolata!

21:06, 03.06.2024 - Urmand pașii de mai jos veți putea prepara o rețeta perfecta de brioșe cu ciocolata, cu efect lava cake.In plus, daca veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranța vor ieși cele mai gustoase brioșe cu ciocolata, cu efect lava cake, preparate așa cum se cuvine.Rețeta de Brioșe cu ciocolata, cu…

Brioșe cu ciocolata, cu efect lava cake. Exteriorul lor ușor crocant ascunde un interior surprinzator și delicios de ciocolata!

13:40, 03.06.2024 - Urmand pașii de mai jos veți putea prepara o rețeta perfecta de brioșe cu ciocolata, cu efect lava cake.In plus, daca veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranța vor ieși cele mai gustoase brioșe cu ciocolata, cu efect lava cake, preparate așa cum se cuvine.Rețeta de Brioșe cu ciocolata, cu…

Rețeta de mochi. Desert tradițional japonez. Cum il poți prepara simplu

18:00, 18.04.2024 - Prima atestare a desertului dateaza inca din anul 794. Acest desert era destinat, in principal, luptatorilor samurai. Ei aveau nevoie de un aliment consistent și foarte hranitor care sa le ofere sațietate pentru o perioada lunga de timp, dar care sa fie și ușor de transportat.In Japonia Antica, mochi…

Rețeta de biscuiți cu ovaz și dovleac. Sunt ideali pentru o gustare delicioasa

00:15, 15.04.2024 - Ovazul are o mulțime de beneficii pentru organism, iar cu ajutorul sau se pot prepara biscuți delicioși. In compoziția lor se adauga dovleac și alte ingrediente de post. Rezultatul va fi cel așteptat și vei avea fursecuri pe care sa le servești la cafea sau ca gustare in timpul zilei.

Ce se intampla cu mancarea ramasa la all inclusive. Dezvaluirile unui bucatar-sef care o sa te puna pe ganduri

00:00, 12.04.2024 - Regimul "All Inclusive" a devenit foarte popular de ceva timp, multe persoane optand pentru acesta atunci cand merg in vacante, la odihna. Insa tot mai multe detalii ies la iveala despre ce se intampla cu adevarat in bucataria hotelurilor "All Inclusive".Un bucatar sef din cadrul unui hotel de cinci…

Blat de tort cu amidon, perfect pentru torturi deosebite

10:00, 10.04.2024 - Amidonul alimentar poate inlocui cu succes faina din rețetele de prajituri sau alte preparate. Nu conține gluten, iar preparatele in care este inclus pot fi consumate și de persoanele cu intoleranța la acesta.In plus, daca este consumat regulat, in cantitați recomandate, amidonul poate favoriza creșterea…

Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek

16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…


Ce parere ai despre aceasta stire?