Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Fasole înăbuşite în ulcele ca la ţară

Publicat:

Mod de preparare: Se alege fasolea alba, se spala de nisip in citeva ape. Se inmoaie citeva ore in apa (de la 3-8 ore). Nu se pune sare la fiertul fasolelor. Puneti apa ca sa acopere fasolea, dati in clocot si fierbeti cu capac la foc domol pana sint semigata, apoi le turnati in ulcele. Adaugati legumele taiate cubulete si prajite: morcovul, prazul, ciupercile, ardeiul, verdeata tocata, cimbrul

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Dulceața de vișine demențiala! Ce sa pui ca sa obții gustul bogat și intens: doar marile gospodine știu trucul

10:50, 26.06.2024 - Ingrediente dulceața de vișine: - 1 kg de vișine coapte și fara samburi- 800 g de zahar- 1 lamaie (sucul)- 1 plic de zahar vanilat (opțional) Rețeta sezonului: Cum se prepara delicioasa dulceața de dude Modalitatea de preaparare:- spalați vișinele și indepartați samburii.- puteți folosi un dispozitiv…

Bautura vedeta a acestei veri: cum se prepara limonada braziliana și de ce i-a cucerit pe internauți

10:11, 14.06.2024 - Originea și popularitatea limonadeiIn America de Nord și Asia de Sud, limonada este de obicei preparata acasa, cu puține ingrediente simple: lamaie, apa și zahar. Termenul de „limonada” provine din franceza, de la cuvantul „limon” (lamaie) și sufixul „-ade”, care indica o bautura creata dintr-un fruct.…

Leacul nemțesc pentru curațarea arterelor, reducerea nivelului de colesterol si cresterea sistemul imunitar

17:51, 20.05.2024 - Reteta este simpla și accesibila, fiind compusa dintr-un amestec de ingredientele naturale și aromate. Acest amestec este suficient pentru a detoxifica ficatul și pentru a imbunatați imunitatea, facandu-l perfect pentru cei care cauta un mod natural de a-și menține sanatatea. Daca aveți probleme cu…

Muschiulet de porc fraged cu mix de salata

00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…

Cum sa depozitezi painea pentru a o pastra proaspata timp de trei saptamani

10:40, 19.04.2024 - Pentru a pastra painea proaspata pentru o perioada lunga de timp și pentru a o feri de mirosuri, puteți folosi mijloace improvizate. Nu este intotdeauna posibil sa mancați toata painea deodata. De aceea, gospodinele istețe recurg la cateva trucuri pentru a o depozita și a o pastra proaspata cat mai…

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

18:30, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

14:15, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…


Ce parere ai despre aceasta stire?