Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Ciorbă ţărănească din carne de vită cu legume la cuptor

Publicat:

Mod de preparare: Carnea se taie bucati nu prea mari, se pune in apa rece si se fierbe pana este pe jumatate gata. Legumele se taie: cartofii - cuburi, varza - patratele, morcovii, ceapa, patrunjelul, ciupercile - pai. Varza se pune la fundul oalei, deasupra se pun cartofii, se presara cu ceapa, morcov, patrunjel si ciuperci. Carnea se pune deasupra. Se toarna bulion, se acopera cu un capac si

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Ce alimente calmeaza arsurile la stomac

06:25, 07.06.2024 - O serie de recomandari nutriționale pentru a calma arsurile la stomac sunt prezentate de catre Robin Madell in articolul „Foods to Help Your Acid Reflux” și de catre Jenette Restivo in „GERD diet: Foods to avoid to reduce acid reflux”. Include in alimentația ta o varietate de alimente integrale, cat…

Dorada in crusta de sare la cuptor

00:16, 07.06.2024 - Carnea de pește gatita astfel iese foarte frageda și suculenta. Pestele isi ia cata sare are nevoie, iar condimentele puse in interiorul pestelui ii ofera un gust fresh. Ingrediente: 2 buc. dorada 4 felii de lamaie 2 oua 1 kg de sare grunjoasa 2 linguri de faina 2 crengute de rozmarin (sau orice alte…

Secretul celei mai bune ciorbe de vacuța cu legume. Ingredientul care ii da gustul bogat și intens

10:20, 06.06.2024 - Ciorba de vacuța este un preparat extrem de indragit, dar și sanatos - avand in vedere ca acest tip de  carne  are o mulțime de beneficii pentru sanatate - pe care majoritatea gospodinelor știu sa il pregateasca. Cum faci o ciorba de vacuța cu legume perfecta.Ingrediente- 600 grame de carne de vita…

Cum sa faci varza coapta la grill sau la cuptor. Rețeta la care nu te-ai fi gandit

13:51, 29.05.2024 - Varza coapta este o delicatesa despre care, cu siguranța, nu știai ca se gatește atat de ușor. Ai nevoie de foarte puține ingrediente, iar rezultatul te va surprinde. Este delicioasa, sanatoasa și se gatește repede. Iata ce trebuie sa faci!

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Ciorba falsa cu masline de la manastire

11:36, 27.04.2024 - La fel ca toate mancarurile manastiresti, si cele de la Manastirea Bujoreni din Vaslui au un gust special si o aroma aparte. Parintele Alexie e convins ca savoarea preparatelor manastiresti vine mai ales din faptul ca sunt facute cu rugaciune si doar dupa ce se primeste binecuvantarea. In perioada in…

Mancarea simpla de la Dumnezeu si forta ei vindecatoare! Fratele Daniel de la Manastirea Slanic dezvaluie reteta secreta pentru slabit fara efort

00:51, 19.04.2024 - SURSA DE SANATATE… Legumele, fructele si zarzavaturile, aceste roade minunate din gradini si livezi, reprezinta principala sursa de vitamine si minerale din alimentatia oamenilor, care vor sa aiba un organism sanatos si plin de energie. Ceea ce insa este esential de stiut se refera la faptul ca acestea…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…


Ce parere ai despre aceasta stire?