REŢETA ZILEI: Chifteluţe de curcan cu susan
Publicat:Ingrediente:
400 gr carne de curcan (piept, pulpa)
100 gr sunca
2 oua intregi
2 cartofi fierti
3 felii de paine
sare si piper dupa gust
1/2 lingurita boia de ardei dulce
susan crud
Pentru decor: salata verde
Mod de preparare:
Carnea de curcan impreuna cu sunca se taie cubulete si se trec prin masina de tocat carne.
Intr-un bol se adauga: carnea tocata, oua, cartofii fierti si pasati, painea inmuiata si stoarsa in apa, boia, sare si piper dupa gust. Se amesteca pana obtinem o compozitie omogena.
Cu o lingurita…
Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…
Sursa articol: realitatea.net
Stiri pe aceeasi tema
Cum se face mancarea de castraveți murați și carne. Rețeta olteneasca
09:41, 13.06.2024 - Cum se face mancarea de castraveți murați și carne. Rețeta olteneasca. Castraveții murați sunt delicioși, insa trebuie preparați cu mare grija pentru a avea gustul mult dorit. Nu e complicat sa faci muraturi daca cunoști anumite reguli de baza. Iar daca te intrebi cum se mureaza castraveții, iata rețeta…
Dorada in crusta de sare la cuptor
00:16, 07.06.2024 - Carnea de pește gatita astfel iese foarte frageda și suculenta. Pestele isi ia cata sare are nevoie, iar condimentele puse in interiorul pestelui ii ofera un gust fresh. Ingrediente: 2 buc. dorada 4 felii de lamaie 2 oua 1 kg de sare grunjoasa 2 linguri de faina 2 crengute de rozmarin (sau orice alte…
Rețeta personalizata a lui Chef Ștefan Popescu pentru Ed Sheeran. Artistul urca pe Arena Naționala pe 24 august. „Am creat un preparat”
13:20, 23.05.2024 - Celebrul Chef Ștefan Popescu este fan declarat al lui Ed Sheeran. Pentru ca va fi in public la concertul de pe Arena Naționala din data de 24 august, Chef nu putea sa nu marcheze prezența lui Ed Sheeran in Romania fara a-i crea o rețeta personalizata. Cu atat mai mult cu cat celebrul artist a declarat…
Muschiulet de porc fraged cu mix de salata
00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…
RETETA ZILEI: Frigarui din ficat de gaina in slanina afumata
19:50, 09.05.2024 - Mod de preparare: Slanina afumata se taie panglici. Ficatul de gaina se inveleste cu panglicile din slanina afumata si se imbraca pe betisoare sau ace pentru frigarui. Se frige pe reteaua de gratar la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte. Mujdeiul se serveste separat. Ingrediente: • 800 g ficat…
Rețeta de pasca fara aluat. Preparat delicios care se prepara foarte simplu
23:21, 30.04.2024 - Pasca cu branza fara aluat este de fapt… cheesecakeTradiția ca pe masa de Paște sa se afle și pasca vine de la evrei. Legenda spune ca aceștia, grabindu-se sa plece spre Egipt, nu au mai avut timp sa dospeasca aluatul pentru a face paine și astfel a luat naștere pasca. Pentru evrei, acest preparat se…
Cea mai ieftina reteta de chiftele de post. Ai nevoie de doar cateva ingrediente pe care le ai mereu in casa
10:15, 07.04.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești, iata cea mai interesanta rețeta de post. Pregatește chiftele fara carne cu doar cateva in ingrediente, pe care sigur le gasești in casa. Se gatesc foarte ușor și repede și au un gust genial. Cele mai bune chiftele de post Postul Mare este o perioada de curațare trupeasca…
Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman
18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…