Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţetă pentru slăbire pe bază de ghimbir: Eficientă şi uşor de preparat

Publicat:

Ghimbirul este considerat un medicament natural, deoarece vindeca migrenele, calmeaza stomacul, detensioneaza musculatura, imbunatațește metabolismul, combate durerea și chiar cancerul, scrie realitatea.net.

Nu este de mirare ca multe persoane l-au inclus in alimentație, dar și in rețele de slabit. De curand, cosmeticienii il recomanda pentru impachetari locale, deoarece arde grasimile intr-un mod extraordinar.

Pentru o impachetare ai nevoie de o lingura de ghimbir praf sau proaspat razuit, 2 linguri de loțiune pentru corp, folie de plastic alimentara, prosop și un bandaj elastic.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Roșii stropite cu LAPTE. Rețeta simpla și extrem de eficienta pentru gradina - VIDEO

14:36, 08.06.2024 - Omul susține ca exista mai multe studii care arata eficiența laptelui folosit in agricultura. Dupa ce a stropit frunzele, barbatul a observat ca roșiile nu au mai fost afectate de boli sau daunatori.Pentru a prepara soluția, gradinarul a amestecat un litru de lapte cu alți noua de apa și a stropit plantele…

Rețeta de salata de fasole verde cu iaurt și usturoi. Un preparat perfect pentru acest sezon

11:15, 10.05.2024 - Pentru a te bucura de un preparat perfect pentru acest sezon al anului, atunci gatește rețeta de salata de fasole verde cu iaurt și usturoi. Este un preparat care va reuși sa te surprinda placut și cu siguranța il vei gati mai des. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Cea mai simpla pasca pe care o poți face. Rețeta: amesteci 4 ingrediente și bagi totul la cuptor

13:55, 01.05.2024 - Cu doar patru ingrediente și puțin timp petrecut la cuptor, poți pregati cea mai simpla pasca. Fiind atat de ușor de facut, aceasta rețeta este ideala pentru oricine dorește sa se bucure de tradiție, fara a petrece prea multa vreme in bucatarie. Preparat ideal pentru Paște.

Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras. Un preparat simplu pentru weekend și perioada postului

09:20, 19.04.2024 - Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este o mancare simpla și delicioasa pentru weekend și mai ales pentru perioada de post a Paștelui. Cu siguranța aceasta delicatesa va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata care sunt pașii…

Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului

12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de pasta de fasole roșie cu sfecla. Cu ce poți servi acest preparat de post

08:00, 04.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom spune cum sa pregatești pas cu pas rețeta de pasta de fasole roșie cu sfecla roșie. Este un preparat gustos, care iți va incanta papilele gustative. Iți vom spune și cu ce poți servi aceasta mancare de post. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de…

Rețeta de mancare de fasole verde cu ciuperci. Un preparat delicios de post

15:36, 02.04.2024 - Fasolea poate fi gatita in multe feluri și cu multe combinații de arome. Una dintre cele care te vor cuceri este cu ciuperci, in care daca bagi condimentele potrivite, va avea un gust fabulos. Este un preparat de post, pe care il gatești in doar cateva minute.

Ce este bulionul de oase si cum se obtine

10:21, 29.03.2024 - Bulionul de oase, deși este un preparat vechi, de pe vremea strabunicilor noștri, a devenit foarte popular in ultima perioada. Și asta pentru ca s-au descoperit anumite beneficii pe care acesta le are. Descopera ce este bulionul de oase și cum se obține.Ce este bulionul de oaseBulionul de oase sau supa…


Ce parere ai despre aceasta stire?