Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă muffins cu ciocolată. Un desert pufos și gustos, ideal pentru micul dejun

Publicat:

Cine nu și-ar dori ca, la micul dejun, sa aiba parte de un desert pufos și gustos?! Ei bine, mai ales pentru copii, brioșele cu ciocolata reprezinta adevarate delicatese, și se prepara destul de ușor. Bine, și adulții se pot bucura de ele și le pot savura alaturi de cafea. Va prezentam astazi o rețeta de muffins cu ciocolata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

PREȚURILE ALIMENTELOR IN ROMANIA Micul-dejun al romanilor, mai scump cu 55%

12:50, 22.06.2024 - Aceasta creștere masiva a prețurilor alimentelor pentru micul dejun este de așteptat sa aiba un impact semnificativ asupra comportamentului consumatorilor The post PREȚURILE ALIMENTELOR IN ROMANIA Micul-dejun al romanilor, mai scump cu 55% first appeared on Informatia Zilei .

Ce a mancat la micul dejun o femeie care a reușit sa slabeasca 45 de kilograme: „ajunge pana la pranz și te simți bine“

09:31, 22.05.2024 - O utilizatoare TikTok a impartașit o rețeta de mic dejun care a ajutat-o sa slabeasca 45 de kilograme, din cele 100 pe care le avea. Este o rețeta simpla, ușor de facut și la indemana tuturor.

Rețeta de prajitura cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend

15:15, 18.05.2024 - Vrei sa faci un desert delicios in acest weekend, dar nu știi ce? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu mango și miere. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Iese pufos și gustos. Nu e nevoie nici de framantare 

18:10, 26.04.2024 - Cozonacul este emblematic pentru sarbatorile de Paște și Craciun, insa acesta poate fi destul de greu de facut daca nu ai mai facut pana acum. Din fericire, ți-am pregatit rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Se face super simplu și nu trebuie nici macar sa framanți la…

Rețeta de cozonac de post. Un desert gustos, perfect pentru aceasta perioada

10:30, 24.04.2024 - Daca vreți sa mancați un desert gustos, dar nu aveți idee ce sa pregatiți, atunci incercați rețeta de cozonac de post. Este un desert gustos, pentru pentru aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente aveți nevoie, dar și care este modul de preparare!

Test pentru cei cu adevarat atenti. Poti sa iti dai seama care este greseala din imaginea cu doua prietene care servesc micul dejun?

19:11, 17.04.2024 - Playtech Știri iți prezinta un test de atenție sub forma unui material prin care iți poți evalua abilitațile cognitive. Sarcina ta este sa identifici greșeala din imaginea cu cele doua prietene care servesc prima masa a zilei. Ce condiții trebuie sa respecți pentru a rezolva problema. Test de atenție…

Rețeta de chec pufos cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente pentru a pregati un desert delicios

23:50, 11.04.2024 - Cu siguranța ai gatit checul intr-o mulțime de combinații, atat cu fructe, cat și cu ciocolata sau alte arome. Daca vrei sa incerci o rețeta noua, care te va cuceri, trebuie neaparat sa gatești chec cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente.

Rețeta de prajitura cu banane și miere. Un desert de post pentru intreaga familie

21:30, 09.04.2024 - Daca te gandești sa pregatești un desert delicios pentru tine și familia ta, dar nu știi ce sa faci pentru ca nu vrei sa pierzi prea mult timp in bucatarie? Noi iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura cu banane și miere. Un preparat de post pentru momente speciale. De ce ingrediente ai…


Ce parere ai despre aceasta stire?