Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de tort cu frișcă și ananas. Un preparat ideal pentru masa festivă de Paște

Publicat:

Nu te-ai gandit inca ce desert sa pregatești pentru masa festiva de Paște? Ei bine, noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta de tort cu frișca și ananas. Acest preparat va da un aspect foarte frumos mesei de sarbatoare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu miere și branza. Desertul ideal pentru masa de Paște

23:55, 02.05.2024 - Cu sarbatorile de Paște apropiindu-se cu pași repezi, gospodinele cauta mereu noi și delicioase opțiuni pentru a imbogați masa festiva. Va prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu miere și branza. Desert ideal pentru zilele de sarbatoare.

Uita de friptura banala de miel pentru Paște! Reteta de rulada pentru care vei fi laudat de toti invitatii

23:36, 02.05.2024 - Au mai ramas doar cateva zile pana la sarbatorile pascale! Daca vreți sa va impresionați invitații cu preparate culinare speciale, uitați de banala friptura de miel sau drob. Incercați rețeta de rulada de miel, va fi laudata de toata lumea! Se prepara simplu și este un adevarat deliciu! Cum se prepara…

Cea mai simpla reteta de drob de miel. Reteta pas cu pas

09:35, 02.05.2024 - Iata o reteta simpla si delicioasa pentru drob de miel, perfecta pentru sarbatorile de Paste sau alte ocazii festive. Drob de miel este un preparat traditional romanesc, bogat in arome si texturi, care imbina ficatul si carnea de miel intr o combinatie savuroasa. Este usor de preparat si va impresiona…

Cea mai simpla pasca pe care o poți face. Rețeta: amesteci 4 ingrediente și bagi totul la cuptor

13:55, 01.05.2024 - Cu doar patru ingrediente și puțin timp petrecut la cuptor, poți pregati cea mai simpla pasca. Fiind atat de ușor de facut, aceasta rețeta este ideala pentru oricine dorește sa se bucure de tradiție, fara a petrece prea multa vreme in bucatarie. Preparat ideal pentru Paște.

Chec aperitiv pentru Paște. Rețeta rapida care te scoate din orice incurcatura, ceva mai bun nu ai gatit

08:45, 01.05.2024 - In aceste zile de mare sarbatoare, gospodinele se gandesc sa faca cele mai bune rețete, de la mancarea propriu-zisa și pana la delicioasele deserturi sau aperitive. Printre deserturile simple și rapide se numara și cel cunoscut sub numele de chec aperitiv pentru Paște, iar rețeta rapida te scoate din…

Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului

12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de placinta cu gutui și pere. Un preparat delicios pentru perioada postului

23:21, 08.04.2024 - Rețeta de placinta cu gutui și pere este simpla. Este un preparat delicios pentru perioada postului de Paște. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert gustos și sanatos, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de paste cu somon si tarhon. Preparatul ideal pentru un pranz in familie

10:25, 01.04.2024 - Rețetele pentru un pranz delicios sunt numeroase și pot fi gatite foarte simplu. PEntru a-i mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși, poți opta pentru pastele cu somon și tarhon care sunt foarte gustoase și s eprepara int-un timp record.


Ce parere ai despre aceasta stire?