Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de tocăniță din mușchiuleț de porc cu mămăliguță și chipsuri de bacon, gătită de Cristina Raiu la Chefi la cuțite

Publicat:

Asortata cu o salata fresh din cresuri cu puțin chili, este și aspectuoasa, dar și gustoasa aceasta rețeta de tocanița din mușchiuleț de porc cu mamaliguța și chipsuri de bacon, preparata in primul battle de la ”Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de chipsuri sanatoase facute in casa. Rețeta de snack-uri crocante pregatita de Chef Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite

17:35, 18.07.2024 - Chef Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite a dezvaluit cum poți face o rețeta de chipsuri sanatoase, chiar la tine acasa. Poți savura aceste snack-uri fie cand te uiți la meci, fie cand urmarești urmatorul episod din Insula Iubirii.

Rețeta de paine de casa a lui Chef Ștefan Popescu. Care este secretul juratului de la Chefi la cuțite

15:30, 18.07.2024 - Chef Ștefan Popescu le-a prezentat oamenilor din mediul online o rețeta simpla de paine de casa. Mai mult, juratul de la Chefi la cuțite a scos la iveala secretul prin care obține un preparat pufos și aromat.

Babasha a gatit alaturi de sora lui pentru jurații Chefi la cuțite. Artistul i-a surprins pe chefi, la filmarile sezonului 14

13:05, 08.07.2024 - Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner și Chef Ștefan Popescu au parte de momente inedite la filmarile pentru sezonul 14 Chefi la Cuțite. Babasha, unul dintre cei mai controversați artiști ai momentului, i-a surprins pe pe jurați.

Star Matinal. Deea Maxer a prins buchetul miresei la nunta lui Enzo de la Chefi la cuțite. Artista se pregatește de casatorie: „Se adevereste tradiția...” / VIDEO

10:45, 28.05.2024 - Urmeaza o mare nunta in showbiz-ul romanesc! Deea Maxer a prins buchetul miresei la nunta lui Enzo de la Chefi la cuțite. Artista se pregatește de casatoria cu partenerul ei de viața, Robert Drilea. Iata ce postari a facut cantareața pe rețelele de socializare!

Chefi la cuțite, lider de audiența. Ei sunt semifinaliștii care se confrunta diseara cu maratonul istovitor al celor trei probe

13:25, 14.05.2024 - Ultimul battle al sezonului 13 Chefi la cuțite a adus emoții uriașe pentru cele trei echipe, intr-o ediție a show-ului culinar care s-a impus ca lider de audiența atat la nivelul publicului comercial cat și pe segmentul urban.

Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Ce anunț a facut Irina Fodor despre ultimul battle din sezonul 13. Care este tema

20:55, 13.05.2024 - Irina Fodor a facut un anunț important despre ultimul battle din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 13 mai 2024. Chef Richard Abou Zaki a facut o confesiune neașteptata atunci cand a vazut-o pe prezentatoarea TV.

Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Ce proba au primit concurenții in battle opt: „Ma sperie”. Pentru cine vor gati

21:56, 07.05.2024 - Ediția din aceasta seara de la Chefi la cuțite a adus o noua provocare pentru cele trei echipe. Concurenții au avut, din nou, o proba inainte de battle opt. Și jurații au putut sa participe la proba de viteza.

Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Un concurent a fost salvat de la eliminare de Ștefan Popescu. Pe cine risca sa piarda Orlando Zaharia

00:00, 02.05.2024 - In ediția 20 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2024, chef Ștefan Popescu și-a folosit ultima amuleta și a salvat un concurent de la eliminare. Toți au amuțit cand au vazut ce poate sa faca juratul pentru colegul sau, chef Orlando Zaharia.


Ce parere ai despre aceasta stire?