Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de supă cremă de spanac și cartofi. Un preparat delicios pentru zilele de post

Publicat:

Daca nu știi ce sa mai gatești in zilele de post și iți dorești un preparat delicios, dar in același timp și rapid, noi iți prezentam rețeta de supa crema de spanac și cartofi, care este delicioasa, dar și sanatoasa. Iata care sunt pașii pe care trebuie sa-i urmezi!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de tarta cu ciuperci și spanac. Simplu și rapid pentru un pranz delicios

16:01, 15.05.2024 - Odata cu creterea temperaturilor apetitul scade. Cu toate acestea corpul are nevoie de nutrienți in fiecare zi. O rețeta simpla de tarta sarata este ideala pentru a-ți recapata energia intr-o zi de vara.

Cea mai simpla reteta de drob de miel. Reteta pas cu pas

09:35, 02.05.2024 - Iata o reteta simpla si delicioasa pentru drob de miel, perfecta pentru sarbatorile de Paste sau alte ocazii festive. Drob de miel este un preparat traditional romanesc, bogat in arome si texturi, care imbina ficatul si carnea de miel intr o combinatie savuroasa. Este usor de preparat si va impresiona…

Rețeta de supa crema de urzici. Un preparat perfect pentru acest sezon

13:30, 20.04.2024 - Daca iubești urzicile, insa nu mai ai idee cum sa le gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noivenim cu soluția și iți prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru supa crema de urzici. Este un preparat perfect pentru acest sezon. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare…

Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului

12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de supa crema de praz cu avocado. Un preparat gustos pentru perioada de post a Paștelui

10:05, 15.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom spune pas cu pas cum sa pregatești rețeta de supa crema de praz cu avocado. Este un preparat delicios și sanatos, perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de chec pufos cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente pentru a pregati un desert delicios

23:50, 11.04.2024 - Cu siguranța ai gatit checul intr-o mulțime de combinații, atat cu fructe, cat și cu ciocolata sau alte arome. Daca vrei sa incerci o rețeta noua, care te va cuceri, trebuie neaparat sa gatești chec cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente.

Rețeta de placinta cu gutui și pere. Un preparat delicios pentru perioada postului

23:21, 08.04.2024 - Rețeta de placinta cu gutui și pere este simpla. Este un preparat delicios pentru perioada postului de Paște. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert gustos și sanatos, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura cu vișine și nuca. Desert delicios pentru zilele de post

23:55, 07.04.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert delicios, dar nu știi ce sa pregatești in zilele de post? Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura cu vișine și nuca. Iata cum trebuie sa procedezi, pas cu pas. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.


Ce parere ai despre aceasta stire?