Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de supă cremă de conopidă. Un preparat delicios de post

Publicat:

O supa crema de conopida este perfecta pentru post, dar și pentru o silueta de invidiat. Este cremoasa Și ușor de preparat pentru masa de pranz sau cina. Daca vrei sa-ți delectezi familia cu un astfel de preparat, noi iți prezentam rețeta de supa crema de conopida. Iata care sunt pașii pe care trebuie sa-i urmezi!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tarta cu ciocolata, fara coacere

00:30, 28.06.2024 - Ideala pentru zilele toride in care ai pofta de ceva dulce, dar nu iți dorești sa aprinzi cuptorul. Crusta crocanta și crema fina, fac din aceasta tarta un desert irezistibil. Ingrediente blat de tarta: 180 gr biscuiți cu ciocolata 50 gr unt topit 50 gr ciocolata neagra 1 gr sare Marunțește biscuiții…

Prajitura Regina Maria, desertul delicios care iți rasfața papilele gustative. Rețeta pas cu pas

18:55, 25.05.2024 - Daca ai pofta de o prajitura care sa-ți rasfețe papilele gustative sau vrei sa-ți impresionezi musafirii, trebuie neaparat sa incerci aceasta rețeta. Prajitura Regina Maria este absolut delicioasa și, cu siguranța, ii vei da pe spate și pe cei pretențioși.

Cel mai rapid desert cu corcodușe

06:00, 23.05.2024 - Cel mai rapid desert cu corcodușe. A venit sezonul corcodușelor. Acestea se gasesc mai oriunde, poate chiar pe drumuri, dar și in paduri. Corcodușele se mai gasesc și in piețe, iar mai mereu au un preț cat se poate de accesibil. Ele pot fi transformate insa și intr-un desert de-a dreptul delicios. Cel…

Rețeta de supa crema de urzici. Un preparat perfect pentru acest sezon

13:30, 20.04.2024 - Daca iubești urzicile, insa nu mai ai idee cum sa le gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noivenim cu soluția și iți prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru supa crema de urzici. Este un preparat perfect pentru acest sezon. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare…

Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului

12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de supa crema de praz cu avocado. Un preparat gustos pentru perioada de post a Paștelui

10:05, 15.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom spune pas cu pas cum sa pregatești rețeta de supa crema de praz cu avocado. Este un preparat delicios și sanatos, perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de placinta cu gutui și pere. Un preparat delicios pentru perioada postului

23:21, 08.04.2024 - Rețeta de placinta cu gutui și pere este simpla. Este un preparat delicios pentru perioada postului de Paște. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert gustos și sanatos, dar și care este modul de preparare!

Prajitura de post cu crema de zahar ars. Desert delicios, simplu și rapid

00:05, 04.04.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios, dar nu știi ce sa faci in perioada de post? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa, simpla și rapida de prajitura cu crema de zahar ars. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.


Ce parere ai despre aceasta stire?