Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de șnițele cu pufuleți. Preparatul cu care îți poți surprinde familia

Publicat:

Te gandești sa ii surprinzi pe cei dragi cu un preparat simplu și delicios, dar nu mai ai nicio idee și nu știi ce sa pregatești? Noi venim cu o propunere care iți poate fi de ajutor și iți prezentam cea mai rapida rețeta de șnițele cu pufuleți. De ce ingrediente avem nevoie și care este modul de preparare. Iata cum trebuie sa procedezi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Magiun de prune fara zahar, rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul folosit de marele gastronom care da o savoare aparte

14:30, 28.06.2024 - Unul dintre cele mai importante aspecte pentru a obține un preparat perfect sunt chiar fructele. Prunele trebuie sa fie bine coapte, aromate și dulci.Pentru a prepara un magiun de prune ca a bunicii, trebuie sa ții cont de mai multe aspecte. Este recomandat sa fierbi preparatul la plita, insa așeaza…

Deliciu de primavara: mancare de fasole verde cu usturoi, roșii și marar. Rețeta, in doar cațiva pași simpli

10:21, 23.05.2024 - Ingrediente necesare pentru aceasta rețeta- 500 g fasole verde proaspata sau congelata- 3-4 roșii mari, coapte- 4-5 caței de usturoi- 1 ceapa medie- 2 linguri de ulei de masline- 1 legatura de marar proaspata- Sare și piper dupa gustCum se prepara mancarica de fasole verde cu usturoi, roșii și mararSpala…

Neatza cu Razvan și Dani, 21 mai. Rețeta delicioasa a lui Nicolai Tand pentru cotlet milanez cu orez de legume

17:55, 21.05.2024 - In ediția Neatza cu Razvan și Dani din 21 mai 2024, chef Nicolai Tand a pregatit o delicatesa italieneasca. Preparatul vedeta de astazi este reprezentat de cotletul milanez cu orez de legume!

Rețeta de supa italiana cu paste. Preparatul care nu te va ține prea mult timp in bucatarie

11:46, 17.05.2024 - Daca vrei sa te bucuri de o rețeta simpla, atunci pregatește supa italiana cu paste. Este o mancare care nu te va ține prea mult timp in bucatarie. Iata care sunt pașii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a te bucura de un preparat gustos!

Reteța de prajitura negresa cu pere și gutui. Desertul ideal pentru a-i surprinde pe cei dragi

21:21, 24.04.2024 - Prajiturile sunt iubite de toate lumea, mai ales daca sunt pregatite in propria locuința. Negresa este delicioasa și se prepara foarte simplu de toate bucataresele, indiferent de experiența pe care o au in bucatarie. Este nevoie de cateva ingrediente simple, care se regasesc in camara tuturor.

Rețeta de la manastire pentru laptele auriu, remediul antic impotriva racelii, insomniei și problemelor pielii

13:45, 16.04.2024 -  Aceasta bautura minune, preparata cu ingrediente naturale, este recomandata nu doar pentru persoanele care se confrunta cu probleme de sanatate, dar și pentru cei care iși doresc un somn liniștit sau o piele sanatoasa și stralucitoare. Preparatul este ușor de realizat acasa și poate fi folosit cu incredere…

Rețeta de pateu de naut. Preparatul perfect pentru post

09:45, 16.04.2024 - Rețeta de pateu de naut este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de shaorma de post. Preparatul care iți va incanta papilele gustative

11:25, 11.04.2024 - Rețeta de shaorma de post este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative/ Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?