Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta de salată de vinete a Denisei Filcea. Secretele soției lui Flick pentru un preparat delicios

Publicat:

este o mamica implicata și o soție devotata, iar ea pregatește destul de des mancaruri gatite. Ei bine, frumoasa soție a lui Flick a postat pe paginile personale de socializare cum face ea salata de vinete. Iata care sunt secretele vedetei pentru un preparat delicios!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce sa amesteci salata de vinete ca sa iasa mai buna. Rețeta de care nu te vei mai satura

14:00, 25.06.2024 - Cand vine vorba de anumite rețete culinare tradiționale, cea mai des intalnita este salata de vinete, sau cum mai este cunoscuta in Orient, baba ganoush. Dar, pentru a avea un preparat delicios, trebuie sa știi cu ce sa amesteci salata de vinete ca sa iasa mai buna, și astfel vei face rețeta de care…

Rețete de salate cu conținut scazut de carbohidrați perfecte pentru vara. Simple și savuroase

17:25, 16.06.2024 - De asemenea, cel puțin 6 grame din acești carbohidrați provin din fibre. Aceștia te pot ajuta in privința senzației de sațietate, susțin sanatatea inimii și promoveaza o digestie regulata.Rețete de salate cu conținut scazut de carbohidrațiRețetele sunt o nota finala perfecta pentru o masa bogata in…

Salata de vinete exact ca in Grecia. Rețeta pe care o vei prepara toata vara, iese senzaționala

10:05, 05.06.2024 - Salata de vinete este unul dintre cele mai apreciate preparate in sezonul cald. Salata de vinete, varianta greceasca, este delicioasa și foarte ușor de facut și sigur o vei prepara toata vara. Aflam cum se face. Cum se face salata de vinete greceasca Salata de vinete este preparatul tradițional și popular…

Rețeta de salata orientala cu ridichi. Un preparat gustos pentru perioada postului

10:45, 02.05.2024 - Daca nu ai idee ce sa mai gatești pentru perioada postului, atunci pregatește rețeta de salata orientala cu ridichi. Este un preparat sanatos și gustos. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare delicioasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Un preparat perfect pentru perioada postului

11:00, 22.04.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat delicios de post, atunci pregatește rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului

12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de salata de vinete cu roșii și usturoi. Preparatul de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:11, 05.04.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu roșii și usturoi. Este un preparat de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de mancare de fasole verde cu ciuperci. Un preparat delicios de post

15:36, 02.04.2024 - Fasolea poate fi gatita in multe feluri și cu multe combinații de arome. Una dintre cele care te vor cuceri este cu ciuperci, in care daca bagi condimentele potrivite, va avea un gust fabulos. Este un preparat de post, pe care il gatești in doar cateva minute.


Ce parere ai despre aceasta stire?