Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de salată cu spanac, căpșuni și nuci. Un preparat ideal pentru o zi de vară

Publicat:

A sosit sezonul estival, astfel ca este momentul anului in care numeroase gospodine aleg sa se bucure de legumele și fructele din curte și din piața prin diferite salate, numai bune pentru a-ți delecta papilele gustaive. Iata cum se prepara pas cu pas salata de spanac cu capșuni și nuci!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum sa prepari salata de avocado. Cea mai simpla rețeta de guacamole. Ideala și in zilele de post

13:41, 28.06.2024 - Salata de avocado sau guacamoleAvocado, acest fruct de origine sud americana, a capatat notorietate in ultimii ani și in țara noastra, fiind extrem de apreciat pentru gustul sau, dar mai ales pentru benefiiciile extraordinare pe care le ofera sanatații.Consumul de avocado reduce riscul dezvoltarii anumitor…

Legea care reglementeaza plata cu cardul intra in vigoare pe 16 iunie. Ce trebuie sa știe romanii inainte de a merge la cumparaturi

21:35, 15.06.2024 - „In scopul impulsionarii utilizarii mijloacelor moderne de plata, propunem ca pentru comercianții care opereaza pe teritoriul Romaniei sa se instituie obligația de a accepta și cel puțin un instrument de plata fara numerar”, a scris legiuitorul in expunerea de motive.Odata cu intrarea in vigoare a noului…

Rețeta de salata de fasole verde cu iaurt și usturoi. Un preparat perfect pentru acest sezon

11:15, 10.05.2024 - Pentru a te bucura de un preparat perfect pentru acest sezon al anului, atunci gatește rețeta de salata de fasole verde cu iaurt și usturoi. Este un preparat care va reuși sa te surprinda placut și cu siguranța il vei gati mai des. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de salata orientala cu ridichi. Un preparat gustos pentru perioada postului

10:45, 02.05.2024 - Daca nu ai idee ce sa mai gatești pentru perioada postului, atunci pregatește rețeta de salata orientala cu ridichi. Este un preparat sanatos și gustos. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare delicioasa, dar și care este modul de preparare!

Cea mai simpla pasca pe care o poți face. Rețeta: amesteci 4 ingrediente și bagi totul la cuptor

13:55, 01.05.2024 - Cu doar patru ingrediente și puțin timp petrecut la cuptor, poți pregati cea mai simpla pasca. Fiind atat de ușor de facut, aceasta rețeta este ideala pentru oricine dorește sa se bucure de tradiție, fara a petrece prea multa vreme in bucatarie. Preparat ideal pentru Paște.

Rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Un preparat perfect pentru perioada postului

11:00, 22.04.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat delicios de post, atunci pregatește rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de supa crema de praz cu avocado. Un preparat gustos pentru perioada de post a Paștelui

10:05, 15.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom spune pas cu pas cum sa pregatești rețeta de supa crema de praz cu avocado. Este un preparat delicios și sanatos, perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de ciorba de cartofi cu tarhon. Preparatul ideal pentru perioada de post a Paștelui

18:55, 06.04.2024 - Daca și tu te-ai saturat de clasica rețeta de ciorba de cartofi și iți dorești sa incerci ceva nou, dar nu ai idee ce, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi iți sarim in ajutor și iți prezentam o rețeta simpla de ciorba de cartofi cu tarhon. Este preparatul ideal pentru perioada de post a Paștelui.…


Ce parere ai despre aceasta stire?