Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de rulouri cu scorțișoară și nucă. Ingredientul secret care face desertul pufos și aromat

Publicat:

Chiar daca ne aflam pe final de toamna, un desert clasic specific atat acestui sezon, cat și celui de iarna, il reprezinta rulourile cu scorțișoara și nuca. Acest deșert este pufos și aromat il poți prepara alaturi de cei mici și nu vei petrece foarte mult timp in bucatarie. Iata de ce ingrediente ai nevoie!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețete din camara bunicii. Cum prepari cel mai bun gem de piersici: ce trebuie sa pui ca sa iasa delicios

17:10, 29.06.2024 - Rețeta bunicii pentru cel mai bun gem de piersiciPentru a prepara gemul de piersici dupa rețeta bunicii, veți avea nevoie de urmatoarele ingrediente:- 2 kg de piersici bine coapte: Alegerea piersicilor coapte și suculente este esențiala pentru a obține un gem aromat și dulce.- 1 kg de zahar: Zaharul…

Uita de scorțișoara! Ingredientul secret care schimba total gustul cafelei. Bonus: ii da o aroma de 3 ori mai intensa

08:51, 19.05.2024 - Cafeaua este cel mai bun elixir al dimineților noastre, cu toate ca mulți spun ca nu ar trebui sa bem la primele ore. Dar, cei care inca au aceasta practica trebuie sa uite de scorțișoara, deoarece avem ingredientul secret care schimba total gustul cafelei. Iar ca bonus, ii da o aroma de 3 ori mai […]…

Tocanita de cartofi, reteta lui Barbosu. Ingredientul lui secret, iese mai buna decat o stii din copilarie

14:36, 10.05.2024 - E atat de buna incat, dupa friptura, sarmale, ciorba, salata de boeuf, drob, cozonac și pasca, te vei lasa induplecata sa o gatești! Bucatarul Ovidiu din Bacau, alias Barbosu, a dezvaluit cum prepara cea mai delicioasa tocanița de cartofi. Va fi mai buna decat cea din copilarie. Cu ce da gust Barbosu…

Liviu Dragnea a revenit pe YouTube inainte de Paste. Reteta de pasca si ingredientul secret „Nu imi place sa fac aluat”

16:00, 02.05.2024 - Dupa aproape un an de pauza de pe canalul sau, Liviu Dragnea a revenit pe YouTube inainte de Paste. Fostul lider PSD a prezentat o rețeta de pasca delicioasa ce a facut furori in randul internauților. Ingredientul secret folosit de el ii da nu doar o aroma speciala, dar și o textura minunata. Surpriza…

Pandispan de post, reteta veche. Nu dai gres cu ea! Ingredientul care il face cu adevarat pufos

16:36, 23.04.2024 - Pandișpanul de post este o varianta excelenta in aceasta perioada. Pentru cei care nu mananca deserturi de dulce, pot incerca aceasta prajitura care se prepara mai ușor decat pandișpanul clasic. Se face și mai rapid și nu trebuie sa petreceți mult timp in bucatarie. In plus, exista și un ingredient…

Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu

21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…

Rețeta de chec delicios cu gust de cafea. Secretul care il face pufos și aromat

11:25, 08.04.2024 - Checul este unul dintre cele mai ușor de gatit deserturi, iar vestea buna este ca poți sa il combini cu aromele tale preferate. Iata cat de ușor se prepara checul cu gust de cafea, din cateva ingrediente ieftine. Daca apelezi la acest truc, aluatul tau va ieși pufos și aromat.

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…


Ce parere ai despre aceasta stire?