Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de plăcintă de miel. Un preparat delicios pentru Sărbătorile Pascale

Publicat:

Mai sunt doar cateva zile pana la Sarbatoarea de Paște și inca nu te ai gandit ce sa pregatești cu organele ramase de la miel? Ei bine, noi venim cu soluția și iți prezentam rețeta de placinta de miel. Este un preparat cu adevarat delicios pentru masa festiva.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gustari dulci din resturile de la masa de Paste. Retete delicioase si usor de preparat

15:40, 06.05.2024 - Cu siguranta, este minunat sa transformi ingredientele ramase de la sarbatoarea de Paste in delicioase prajituri sau dulciuri.Iata cateva retete delicioase si usor de preparat:1. Placinta cu mere si scortisoara:Ingrediente: Aluat de placinta poti folosi aluat ramas de la cozonac sau alte deserturi Mere…

Mesajul de Paște al lui Piedone: O invitație la bucurie și reflecție in sarbatoarea Invierii

15:25, 05.05.2024 - Candidatul la Primaria Capitalei, Cristian Popescu Piedone transmite credincioșilor un mesaj de Paște, inspirat din versurile lui Alexandru Vlahuța.In mesajul sau, Piedone a citat versuri din creația lui Vlahuța, care evoca puterea vindecatoare și mantuitoare a lui Iisus Hristos.

Cea mai simpla reteta de drob de miel. Reteta pas cu pas

09:35, 02.05.2024 - Iata o reteta simpla si delicioasa pentru drob de miel, perfecta pentru sarbatorile de Paste sau alte ocazii festive. Drob de miel este un preparat traditional romanesc, bogat in arome si texturi, care imbina ficatul si carnea de miel intr o combinatie savuroasa. Este usor de preparat si va impresiona…

Cea mai simpla pasca pe care o poți face. Rețeta: amesteci 4 ingrediente și bagi totul la cuptor

13:55, 01.05.2024 - Cu doar patru ingrediente și puțin timp petrecut la cuptor, poți pregati cea mai simpla pasca. Fiind atat de ușor de facut, aceasta rețeta este ideala pentru oricine dorește sa se bucure de tradiție, fara a petrece prea multa vreme in bucatarie. Preparat ideal pentru Paște.

Rețeta de pasca fara aluat. Preparat delicios care se prepara foarte simplu

23:21, 30.04.2024 - Pasca cu branza fara aluat este de fapt… cheesecakeTradiția ca pe masa de Paște sa se afle și pasca vine de la evrei. Legenda spune ca aceștia, grabindu-se sa plece spre Egipt, nu au mai avut timp sa dospeasca aluatul pentru a face paine și astfel a luat naștere pasca. Pentru evrei, acest preparat se…

Rețeta de cozonac dietetic de Paste, fara zahar. Este la fel de gustos, insa cu mai putine calorii decat cozonacul traditional

08:21, 30.04.2024 - Sarbatorile sunt tot mai aproape iar gospodinele deja fac ultimele pregatiri pentru Sarbatorile Pascale. Afla din randurile de mai jos cum sa pregatești un cozonac dietetic de Paste, fara zahar. Este la fel de gustos, insa cu mai putine calorii decat cozonacul traditional.

Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului

12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de placinta cu gutui și pere. Un preparat delicios pentru perioada postului

23:21, 08.04.2024 - Rețeta de placinta cu gutui și pere este simpla. Este un preparat delicios pentru perioada postului de Paște. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert gustos și sanatos, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?