Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de pizza preparată în casă. Câtă drojdie trebuie să pui pentru un aluat perfect

Publicat:

Pizza este un preparat potrivit pentru serile cu prietenii și familia petrecuta acasa, insa majoritatea oamenilor o comanda, fara sa știe cat de delicioasa este cea gatita in casa. Ca sa ai un aluat perfect ca și cel de la restaurantele specializate, trebuie sa știi care este cantitatea de drojdie. Aceasta rețeta este simpla, iar preparatul este gata in puțin timp.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta simpla pentru castraveți de vara in saramura. Secretele bunicuțelor care dau gustul perfect

16:40, 27.06.2024 - Exista o multitudine de metode de preparare, insa secretele bunicuțelor iscusite sunt intotdeauna cele mai bune sfaturi pe care le poți folosi pentru un gust perfect. Iata cum sa prepari castraveți de vara in saramura chiar la tine acasa!

Cu doar 3 ingrediente faci pizza cu blat subțire și crocant. Nu trebuie sa fii bucatar cu experiența ca sa-ți reușeasca

22:05, 25.06.2024 - Este un preparat care poate fi gatit conform multor rețete, din toate colțurile lumii. Poate fi modificat exact așa cum doriți, dupa preferințele dumneavoastra. Noi va vom prezenta una dintre cele mai simple rețete de pizza. Rețeta simpla și gustoasa de pizza Intr-un bol, punem 400 ml de apa calduța…

Rețeta de prajitura cu cireșe și ricotta. Desertul perfect pentru acest sezon

10:20, 14.05.2024 - Cireșele sunt fructele sezonului, iar din acest motiv ți-am pregatit o rețeta de prajitura cu cireșe și ricotta. Vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi cu acest preparat delicios. Este un desert care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de…

Cornulețe cu gem ca la bunica. Ce trebuie sa adaugi in aluat ca sa iasa super pufoase

21:01, 09.05.2024 - Cornulețe cu gem nu lipsesc niciodata din farfuria cu prajituri. Cele mai bune sunt cornulețele facute de bunici, rețeta transmisa din generație in generație. Incercați urmatoarea rețeta și spuneți-ne ce parere aveți. Rețeta cornulețe cu gem ca la bunica Cornulețele se fac foarte repede, nu veți avea…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

22:10, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Desertul perfect. Rețeta de Pasca fara aluat, rapida și delicioasa.

09:36, 18.04.2024 - Pasca este produsul care nu poate lipsi de pe masa de Paști. Rețeta de pasca fara aluat, ideala dupa perioada de post, poate fi desertul perfect! Se prepara rapid, iar rezultatul este delicios.

Rețeta de pateu de naut. Preparatul perfect pentru post

09:45, 16.04.2024 - Rețeta de pateu de naut este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Cozonac de post ca la bunica acasa. Ce sa adaugi in aluat ca sa iasa pufos și un gust special  

13:45, 09.04.2024 - Daca vrei sa faci cozonac de post ca la bunica acasa, aceasta rețeta este perfecta pentru momentele in care vrei ceva dulce, dar ții post. In plus, poți face acest cozonac pentru pachetele pe care sa le dai de pomana in timpul postului. Acest cozonac este foarte pufos și are un gust special. Rețeta…


Ce parere ai despre aceasta stire?