Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţeta de piftie de porc a lui Cătălin Scărlătescu. Secretul celebrului chef ca preparatul să iasă limpede

Publicat:

Mai puțin de trei saptamani au ramas pana la Craciun, așa ca mulți romani iși fac deja listele pentru cumparaturi și se gandesc la preparatele pe care le vor pune pe masa de sarbatori. In sezonul rece, racitura sau piftia de porc este unul dintre cele mai iubite preparate. Reteta de piftie de porc a lui . Secretul celebrului chef ca preparatul sa iasa limpede.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mamaliga cu unt, branza și muschiuleț afumat: rețeta de care te vei indragosti. Va deveni mancarea preferata a intregii familii

07:26, 14.06.2024 - IngredientePentru a pregati aceasta rețeta delicioasa, vom avea nevoie doar de cateva ingrediente banale! Mai precis, pentru 3 – 4 porții, va trebui sa avem la indemana 200 de grame de malai, un litru de apa, 50 de grame de unt, 5 linguri mari de smantana, 250 de grame de cașcaval, 100 de grame de mozzarella,…

Secretul refacerii virginitații. Rețeta unei contese medievale care a facut furori in secolul al XVI-lea

02:05, 14.06.2024 - Plantele medicinale, soluțiile de infrumusețare și alchimia au fost pasiunile mai multor contese și regine din Europa secolului al XV-lea. Unele au ramas in istorie pentru „rețetele” controversate de intinerire și chiar de „restaurare” a virginitații.

Mamaliga cu unt, branza și muschiuleț afumat: rețeta de care te vei indragosti. Va deveni mancarea preferata a intregii familii

13:40, 13.06.2024 - IngredientePentru a pregati aceasta rețeta delicioasa, vom avea nevoie doar de cateva ingrediente banale! Mai precis, pentru 3 – 4 porții, va trebui sa avem la indemana 200 de grame de malai, un litru de apa, 50 de grame de unt, 5 linguri mari de smantana, 250 de grame de cașcaval, 100 de grame de mozzarella,…

Gogosi cu lingura, cea mai usoara reteta. Secretul lui Chef Paul Constantin pentru cele mai pufoase

09:15, 15.05.2024 - Cine nu adora gogoșile? Acest desert este preferatul tuturor. Sunt aromate și gustoase și nu aveți nevoie de multe ingrediente pentru a le prepara. Pentru astazi va aratam o rețeta simpla de gogoși cu lingura. Secretul lui Chef Paul Constantin pentru cele mai pufoase gogoși! Ce ingrediente aveți nevoie…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluit de marii bucatari. Urmeaza pașii ca sa te bucuri de un preparat pufos și frumos rumenit

12:01, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Cozonac de Paște, rețeta celebrului bucatar Barbosu. Cate grade trebuie sa fie in bucatarie pentru a creste aluatul frumos

12:55, 23.04.2024 - Daca vreți sa pregatiți cozonac de Paște și sa nu dați greș la prepararea acestui desert delicios, un bucatar cunoscut in Romania a dezvaluit cum trebuie sa procedezi pentru a obține cel mai bun cozonac. Cate grade trebuie sa fie in bucatarie pentru a creste aluatul frumos? Cozonac de Paște, rețeta…

Rețeta de pateu de naut. Preparatul perfect pentru post

09:45, 16.04.2024 - Rețeta de pateu de naut este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de musaca cu vinete. Preparatul delicios pentru post

22:30, 10.04.2024 - Musacaua de vinete este deliciosa și nu poate lipsi de pe mesele romanilor in perioada de post. Se gatește simplu și nu ai nevoie de indemanare pentru a o prepara. Legumele sunt importante pentru organism, contribuind la aportul de fibre și vitamine, astfel ca se regasesc intr-o cantitate mare in rețeta…


Ce parere ai despre aceasta stire?