Rețetă de macarons cu boabe de cafea. Cum pregătești acest desert după secretul marilor bucătari
Publicat:Prajiturile macarons sunt unul dintre cele mai apreciate deserturi din intreaga lume. La inceput, prepararea acestora a parut destul de grea, datorita atenției sporite pe de care aveau nevoie aromele acestui preparat, insa, acum, exista cateva trucuri cu ajutorul carora poți face macarons ca la restaurant. Nu ai nevoie de foarte multe ingrediente.
Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…
Sursa articol: spynews.ro
Stiri pe aceeasi tema
Gogoși din dovlecei, turnate cu lingura. Rețeta de desert rapid și ușor
11:30, 06.06.2024 - Dovleceii sunt printre cele mai populare legume, de care ne putem bucura pe tot parcursul anului. Sunt și foarte versatili pentru ca ii putem folosi in multe preparate, cuprinzand toate categoriile de rețete. Putem prepara din dovlecei salate și aperitive, supe și ciorbe, mancaruri scazute, conserve…
Cum sa decongelezi rapid painea. Secretul marilor restaurante ca sa arate ca proaspat facuta
12:45, 01.06.2024 - Exista multe trucuri care ne ușureaza mult viața in bucatarie, printre care se remarca acest truc rapid și util, pentru a dezgheța painea astfel incat sa ramana tot timpul crocanta la exterior și frageda la interior. Trucul cu hartie de bucatarie pentru a dezgheța painea Dupa fructe și legume, painea…
Prin ce sa dai dovleceii pane ca sa iasa și mai buni. E trucul marilor bucatari care face diferența
18:20, 14.05.2024 - Vrei sa prepari cei mai buni dovlecei pane? Ai ajuns la locul potrivit! Playtech Știri iți dezvaluie care este amestecul folosit de marii bucatari pentru a pregati cele mai crocante și savuroase rondele de dovlecei. Rezultatul va fi pe placul tuturor membrilor familiei tale. Rețeta de dovlecei pane.…
Prajitura turnata cu mere. Rețeta de prajitura de post cu umplutura de mere
09:05, 06.05.2024 - Prajiturile cu mere pot fi pregatite in orice perioada a anului datorita varietații de fructe proaspete. Mai jos iți recomandam cateva dintre cele mai gustoase prajituri pe care le poți incerca acasa. Iata cum faci prajitura turnata cu mere.Umplutura de mere poate completa perfect o prajitura aromata…
Pasca fara aluat. Secretul unui adevarat deliciu de Paște, dezvaluit de chef Sorin Bontea
16:25, 24.04.2024 - Cu invierea Domnului apropiindu-se cu pași repezi, entuziasmul gospodinelor de a pregati cele mai savuroase și inedite deserturi pentru a rasfața familia și musafirii atinge cote maxime. In acest sezon festiv al Paștelui, pasca tradiționala ocupa un loc de cinste pe mesele pregatite cu dragoste și grija.…
Ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Ingredientul secret pe care il foloseau
14:46, 14.04.2024 - O rețeta simpla, un desert delicios cu care ne putem rasfața papilele gustative. Afla, din randurile de mai jos, ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Secretul succesului era un singur ingredient. Rețeta clatite de post In condițiile in care ouale, laptele și untul sunt…
Rețeta de chec delicios cu gust de cafea. Secretul care il face pufos și aromat
11:25, 08.04.2024 - Checul este unul dintre cele mai ușor de gatit deserturi, iar vestea buna este ca poți sa il combini cu aromele tale preferate. Iata cat de ușor se prepara checul cu gust de cafea, din cateva ingrediente ieftine. Daca apelezi la acest truc, aluatul tau va ieși pufos și aromat.
Nu mai pune lapte in prajituri. Pontul marilor bucatari pentru un aluat pufos și fin. Toți invitații iți vor cere inca o felie
14:35, 06.04.2024 - Nu mai pune lapte in prajituri! Majoritatea gospodinelor, pana de curand, foloseau lapte ca ingredient principal pentru aluatul prajiturilor, dar acum lucrurile s-au schimbat, dupa ce au aflat care este pontul marilor bucatari pentru un aluat pufos și fin. Care este pontul marilor bucatari pentru un…