Reţetă. Coaste de porc la cuptor
Publicat:Ingrediente: 1 kg coaste de porc; • 5 g sare; • 10 g piper mozaic; • 10 g usturoi granulat; • 10 g boia afumata; • 3 frunze de dafin; • 5 g cimbru; • 2 g curcuma; • 100 ml Cola; • 100 ml bere; • 50 ml sos Barbeque; • 300 ml ulei vegetal. Mod de preparare: Pregatiti o marinata din sare, condimente (piper mozaic, usturoi granulat, boia afumata, frunze de dafin, cimbru, curcuma), Cola, bere, ulei si sos Barbeque. Presarati piper mozaic si sare intr-o tava, puneti coastele de porc si condimentati bine cu sare si piper. Adaugati sosul marinat, amestecati bine cu coastele si lasati la frigider timp…
Citeste articolul mai departe pe universulargesean.ro…
Sursa articol: universulargesean.ro
Stiri pe aceeasi tema
Gnocchi de casa cu sos pesto
00:20, 12.07.2024 - Ingrediente pentru gnocchi: 500 gr cartofi 1 galbenuș de ou 100 gr faina 1 gr sare Puneți cartofii la fiert, cu tot cu coaja, in apa cu sare. Dupa ce au fiert și s-au racit, se curața de coaja și se sfarama bine cu o furculița. Adaugați galbenușul de ou și faina treptat, apoi amestecati pana cand obțineți…
Rețeta. Dovlecei zucchini umpluti cu ton si parmezan
16:20, 08.07.2024 - Ingrediente: 3-4 zucchini medii, 300 g ton din conserva, 2 linguri suc de lamaie, 2 linguri de ulei de masline pentru uns dovleceii, 1 lingura ulei de floarea-soarelui din conserva de ton, 50 g parmezan ras, o ceapa tocata marunt, sare, piper, 200 g mozarella. Preparare: Se taie dovleceii pe lungime,…
Gazpacho – supa ideala pentru vara
00:40, 05.07.2024 - Supa de origine spaniola, ideala pentru zilele fierbinți de vara, fiind o sursa excelenta de vitamine și minerale. Se serveste rece, astfel ca este gata in maximum 10 minute. Ingrediente: 700 gr rosii carnoase, bine coapte 100 gr castravete proaspat, fara coaja 60 g ceapa 150 g ardei roșu 1 cațel de…
Cum se face mancarea de castraveți murați și carne. Rețeta olteneasca
09:41, 13.06.2024 - Cum se face mancarea de castraveți murați și carne. Rețeta olteneasca. Castraveții murați sunt delicioși, insa trebuie preparați cu mare grija pentru a avea gustul mult dorit. Nu e complicat sa faci muraturi daca cunoști anumite reguli de baza. Iar daca te intrebi cum se mureaza castraveții, iata rețeta…
Dorada in crusta de sare la cuptor
00:16, 07.06.2024 - Carnea de pește gatita astfel iese foarte frageda și suculenta. Pestele isi ia cata sare are nevoie, iar condimentele puse in interiorul pestelui ii ofera un gust fresh. Ingrediente: 2 buc. dorada 4 felii de lamaie 2 oua 1 kg de sare grunjoasa 2 linguri de faina 2 crengute de rozmarin (sau orice alte…
Muschiulet de porc fraged cu mix de salata
00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…
Rețeta de prajitura Seara de Mai
16:56, 11.05.2024 - Aceasta prajitura se topește in gura, oferind un blat pufos și o umplutura delicioasa de ciocolata. Iata cum poți prepara aceasta minunație chiar și ca incepator in bucatarie.(sursa:https://www.delicatese.net/). Ingrediente pentru blat: 4 oua 1 cana (200 ml) zahar pudra 1 cana faina 3 linguri pudra…
RETETA ZILEI: Frigarui din ficat de gaina in slanina afumata
19:50, 09.05.2024 - Mod de preparare: Slanina afumata se taie panglici. Ficatul de gaina se inveleste cu panglicile din slanina afumata si se imbraca pe betisoare sau ace pentru frigarui. Se frige pe reteaua de gratar la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte. Mujdeiul se serveste separat. Ingrediente: • 800 g ficat…