Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta cârnaților de Pleșcoi. Secretele pentru un preparat delicios

Publicat:

Carnații de Pleșcoi au devenit un adevarat brand al Romaniei. Ei sunt celebri in toata țara și sunt extrem de gustoși dupa cum toata lumea știe deja. Acești carnați sunt cunoscuți și peste hotare, nu doar in Romania. Rețeta este una secreta, nedezvaluita, insa chiar și așa, poți prepara acasa carnații de Pleșcoi celebri. Ca sa ai parte de un gust cat mai autentic trebuie sa ții cont de anumite secrete. Iata care este rețeta carnaților de Pleșcoi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un nou alergen periculos depistat in Romania. Avertismentul medicilor: „Acesti fungi sunt extrem de prezenti in aer”

13:40, 27.06.2024 - Daca pana recent ambrozia reprezenta principalul aero-alergen in Romania, recent a fost descoperit un nou agent extrem de periculos ce plutește in aer, potrivit avertismentului lansat de alergologii romani.

1.800 de radiologi deservesc si mediul privat

12:50, 26.06.2024 - La nivelul intregii tari se poate vorbi despre o criza de medici radiologi, in conditiile in care cei 1.800 de specialisti in acest domeniu deservesc atat unitatile de stat spitalicesti, cat si cele private. Daca in ultimii ani s-a investit in aparatura si echipamente, numarul specialistilor este unul…

Edward Iordanescu: „Acesti baieti merita cu adevarat suport si incredere“

14:25, 13.06.2024 - Selectionerul Romaniei, Edward Iordanescu, a transmis un mesaj, din Germania, fanilor romani. Acesta le-a cerut suporterilor sustinere si incredere pentru tricolori, la meciurile pe care le vor disputa la EURO 2024 . La Campionatul European din Germania (14 iunie-14 iulie), Romania va debuta pe 17 iunie,…

Mici, dar celebri! Vedeta gratarului de 1 Mai e disputata de multe bucatarii

15:20, 01.05.2024 - Nu exista petrecere de 1 Mai in Romania fara mirosul imbietor al micilor rumeniți pe gratar. Acești mici, mandria bucatariei romanești, au devenit simbolul autentic al sarbatorii și nu numai, fiind la fel de prezenți in meniurile restaurantelor elegante ca și pe mesele de la marginea drumurilor. Despre…

Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului

12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de placinta cu gutui și pere. Un preparat delicios pentru perioada postului

23:21, 08.04.2024 - Rețeta de placinta cu gutui și pere este simpla. Este un preparat delicios pentru perioada postului de Paște. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert gustos și sanatos, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de mancare de fasole verde cu ciuperci. Un preparat delicios de post

15:36, 02.04.2024 - Fasolea poate fi gatita in multe feluri și cu multe combinații de arome. Una dintre cele care te vor cuceri este cu ciuperci, in care daca bagi condimentele potrivite, va avea un gust fabulos. Este un preparat de post, pe care il gatești in doar cateva minute.

Cine este Mario Madalin Dumitru, concurentul care a primit cuțitul de aur la Chefi la cuțite sezonul 13. „M-a dus in fața garii de la Frankfurt, iar acolo am ramas cu o valiza”

10:25, 02.04.2024 - Mario Madalin Dumitru s-a prezentat in la Chefi la cuțite, editia de luni, 1 aprilie, cu un preparat ce i-a adus cuțitul de aur din partea lui chef Alexandru Sautner. Iata cu ce se ocupa tanarul care merge direct in etapa battle-urilor și ce poveste impresionanta de viata are.Concurentul are 15 ani…


Ce parere ai despre aceasta stire?