Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Restricții de tonaj pe arterele municipiului

Publicat:
Restricții de tonaj pe arterele municipiului

. Avand in vedere prognozele Administrației Naționale de Meteorologie, se impune și la nivelul municipiului Arad instituirea unor restricții de circulație pentru autovehiculele... The post Restricții de tonaj pe arterele municipiului appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Restricții de tonaj pe arterele din municipiul Arad

17:01, 20.06.2024 - ARAD. Avand in vedere prognozele Administrației Naționale de Meteorologie, se impune și la nivelul municipiului Arad instituirea unor restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone.

Anunț ANM de ultim moment! Cod rosu si cod portocaliu de furtuna cu grindina, fulgere si tunete. Rafalele de vant vor atinge 90 de kilometri la ora

19:05, 13.06.2024 - Astazi, cu puțin timp in urma, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis mai multe alerte meteo. Care sunt zonele vizate de codul roșu și portocaliu de furtuna cu grindina, fulgere si tunete. Meteorologii anunța ca rafalele de vant vor atinge 90 de kilometri la ora.

Vreme calda in aproape toata țara. In vestul țarii sunt așteptate ploi

09:50, 03.06.2024 - In aproape toata țara vom avea parte de temperaturi ridicate astazi, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Insa, sunt zone care nu vor fi ocolite... The post Vreme calda in aproape toata țara. In vestul țarii sunt așteptate ploi appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Se deschide Transalpina. Exista insa restricții orare, de viteza și de tonaj

12:40, 01.06.2024 - Transalpina se deschide, dar cu restricții orare, de viteza și de tonaj. Sectorul de drum montan dintre Ranca si Curpat va fi deschis doar in... The post Se deschide Transalpina. Exista insa restricții orare, de viteza și de tonaj appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cod galben de ploi pana joi seara pentru o parte a județului Arad

11:05, 30.05.2024 - O parte a județului Arad – conform harții Administrației Naționale de Meteorologie – se afla, incepand de joi dimineața de la ora 10:00, sub atenționare... The post Cod galben de ploi pana joi seara pentru o parte a județului Arad appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Județul Arad se afla și astazi sub atenționare cod galben de instabilitate atmosferica

11:21, 22.05.2024 - Județul Arad se afla și astazi sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferica, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Meteorologii au emis astazi, incepand cu... The post Județul Arad se afla și astazi sub atenționare cod galben de instabilitate atmosferica appeared first on…

Mașinile de mare tonaj, restricționate in zona Marului, cu anumite excepții

09:15, 25.04.2024 - A fost actualizat Regulamentul de acces și circulația utilajelor și a autovehiculelor de transport marfa ce depașesc 3,5 tone, astfel incat ca accesul lor sa... The post Mașinile de mare tonaj, restricționate in zona Marului, cu anumite excepții appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Prognoza meteo pe urmatorele patru saptamani

11:40, 19.04.2024 - Temperaturile medii vor fi normale pentru aceasta perioada in partea a doua a primaverii. Anunțul a fost facut de Administrația Naționala de Meteorologie. Cantitațile de... The post Prognoza meteo pe urmatorele patru saptamani appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?