Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Restaurantul Potaissa dă startul comenzilor de sărbători. Vezi ce bunătăți găsești și la ce prețuri

Publicat:

Sarbatorile de iarna se apropie cu pași repezi, iar restaurantele și cofetariile dau startul comenzilor pentru cei care vor sa iși asigure o masa copioasa fara prea mult efort. pentru Craciun și Revelion: 1️⃣. Platou 1,7kg – 200 lei – frigarui cu chifteluțe de porc + carnați + roșii Cherry, aperitiv cu [...] Articolul Restaurantul Potaissa da startul comenzilor de sarbatori. Vezi ce bunatați gasești și la ce prețuri apare prima data in TurdaNews .

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Targu-Neamț. Ștrand in așteptare festivalului medieval de iarna

13:00, 30.06.2024 - La Targu-Neamț are loc un festival medieval garnisit chiar și cu trupe care incearca sa mențina viu interesul și ideea de la care s-a pornit, aceea a respectului fața de istoria trecuta a orașului de pe malul Ozanei. Printre ele, nu-i așa, cateva asociații care trebuie laudate,  fanfara de la 10 prajini,…

Cezar Micheten, romanul devenit simbol al fanilor la meciul cu Ucraina: „Imaginea mea cand plang de fericire imi va ramane adanc in suflet”

10:40, 19.06.2024 - Cezar Micheten (38 de ani) a fost imaginea victoriei Romaniei cu Ucraina, 3-0 in meciul de debut din grupa E de la Euro 2024. Agentul maritim constanțean a dezvaluit ca a cumparat biletul la suprapreț, cu 220 de euro in loc de 30 de euro, și ca a cheltuit, cu drum, cazare și mancare, in jur de 1.500…

Ieftiniri la pompa, maine: Topul stațiilor PECO unde gasești cele mai mici prețuri la carburanți

13:15, 06.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 7 iunie. Astfel, un litru de benzina va costa cu 10 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 8 bani per litru.

Carburanții continua sa se ieftineasca: Vezi cat vor costa maine și la ce stații PECO gasești cele mai mici prețuri

12:10, 03.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 4 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 10 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 7 bani.

Prețul la carburanți scade cu cațiva banuți, maine: Vezi unde gasești cele mai mici prețuri

13:50, 23.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 24 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 5 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu doi bani.

Aici gasești unt bio, bunatați fara gluten, dar și alte rasfațuri culinare la biocorner.ro

13:06, 20.05.2024 - Deși majoritatea dintre noi poate sa se rasfețe cu orice fel de mancaruri sunt și persoane care țin diverse regimuri și consuma alimente fara gluten. Mai este, desigur, și perioada posturilor de peste an, cand se impune un meniu fara carne sau lactate.

Tichete Paste 2024: Cați bani pot primi angajații, in plus, de sarbatorile pascale

14:25, 26.04.2024 - Tichete Paste 2024: Cați bani pot primi angajații, in plus, de sarbatorile pascale Tichete Paste 2024: Cați bani pot primi angajații, in plus, de sarbatorile pascale Chiar daca bonusurile de Paste nu sunt atat de populare ca primele de Craciun, perioada care coincide cu bilantul unui an, exista diverse…

Benzina, mai scumpa și maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri la carburanți

12:10, 16.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 17 aprilie. Astfel, benzina se scumpește cu inca 2 bani, iar prețul motorinei scade cu 4 bani.


Ce parere ai despre aceasta stire?